Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Naziksin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz zorluk yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanızın her açıdan önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Karmaşadan uzak durabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Olumsuzluklar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Doğru ve dengeli adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumaya çalışmalısınız. Olur olmadık hatalar yapmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içsel huzur ve denge arayışında olabilirsiniz. Hayatın arka planında kalmak size iyi gelebilir. Eski ya da gizli ilişkilere yönelik duyumlardan rahatsız olduğunuzda bunu dile getirmelisiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara daha fazla önem verebilirsiniz. Mantıklı ve düşünceli kararlar almak için içgüdülerinize güvenmelisiniz. Özelliklehayatında detaylı planlar yapabilir, projelerinizi titizlikle yürütebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmekte fayda var, beslenmenize özen göstermek enerjinizi yüksek tutmanıza yardımcı olabilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne sert bir kahveyle başlıyorsun. Uzun zamandır ertelediğin evrak tamamlamak isteyeceksin. Kendine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin. Yapmaktan keyif aldığın hobilerin ile ilgileniyorsun. Ailenle ne yaşarsan yaşa aile büyüklerine karşı gösterdiğin nezaketten ödün vermiyorsun.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendi projelerinize ve hedeflerinize odaklanmak için uygun bir gündesiniz. Detaylara verdiğiniz önem, size başarı getirebilir. Sağlık ve kişisel bakım konularında da dikkatli olmanız faydalı olacak; bu anlamda sosyal mecralardaki insanların rutinlerini takip edebilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullar çok belirgin ve net olmayabilir. Bugün fedakarlık göstermeniz durumlar söz konusu. Daha akışta kalmalısınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlı olduğunuz taktirde mesleki konularda uzmanlık geliştirebilirsiniz. Partnerinizden ilgi bekleyişinizi meşrulaştırabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi daha net ifade etmeye çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmalısınız. Etkinlik göstermek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Dengeli olduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yaratıcı uğraşlarınızda ve aşk hayatınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Hobilerinize ve ilgi alanlarınıza olan ilginiz artabilir ve bu da sizi daha motive hissettirebilir. Kendinizi ifade etme ve yaratıcılığınızı ortaya koyma konusunda istekli olabilirsiniz. Ayrıca, maddi konularda da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Finansal durumunuzu daha iyi yönetebilir ve konforlu bir yaşam tarzı için adımlar atabilirsiniz. Kaynaklarınızı en verimli şekilde kullanma şansınız yüksek.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarınızın tetiklenme ihtimali bugün yüksek görünüyor. Dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak için doğru bir gün. Zihinsel yorgunluğunuz bedeninize yansıyor. Çok düşünmek sorunları çözmüyor artık bunu görmelisiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak bunalımlı hissedebilirsiniz ancakhayatınızda veya hayatınızla ilgili konularda ilahi destek sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. Yüksek bir çalışma temponuz var. Rekabet duygunuz siziarkadaşlarınızla çatışmaya itiyor. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek formunuza kavuşabilirsiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>