Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlıklı Besleniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken abartıdan kaçınmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelme şansınız da var.

Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyata dayalı konular açıldığında kendinizi baskı altında gibi hissedebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizin bıraktığı etkiyi ne kadar taşıdığınızı bilmelisiniz. Hırsın ve tutkun bir ittirici güç olması, sizi olumlu manada harekete geçirecek ve yeni insanlarla tanışmanızı kolaylaştıracaktır. Bugün bu gücün dozunu ve muhatabını belirlemekle ilgili bazı fikirsel değişikliklere gidebilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç huzurunuzun ve denge hissinizin artması mümkün olabilir. Kendinizi daha sakin ve kararlı hissedebilirsiniz. Ayrıca, detaylara odaklanma yeteneğinizin geliştiği bir gün olabilir, bu nedenleveya projelerinizde daha verimli olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak dinlenme ve meditasyon yapma fırsatı bulmanız da sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilir. Sevdiklerinizle keyifli ve anlamlı vakit geçirebilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Sağlıksız besinler tüketmemen dinç olmanı sağlıyor. Akşam gelecek misafirlerin için erkenden hazırlıklara başlıyorsun. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar özenle ilgileniyorsun. İşine karşı motivasyonunu arttırmak için yeni yollar aramaya başlıyorsun.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden destek bekleyen insanlarla yolunuz kesişebilir. Sosyal sorumluluk projeleri konusundaki fikirleri uygulamaya koymak için yeni fırsatlarınız olabilir. Daha önce fark ettiğiniz konuların ya da imkanların önemini anlayabilir, bunları geliştirmenin yollarına bakabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Mücadele etmeniz gereken konularda dikkatli olmalısınız. Bazı noktalarda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözden geçir ve değerlendir. Bazı olaylar seni rahatsız ediyorsa lütfen bunları değerlendirmek için de kendine yeterince vakit ayır. Gerçeklerin değerlendirilmesi ile yeni bir yönde hareket etme zamanı gelmiş olabilir senin için. Ayrıca yakın ilişkiler sonucunda kararlarını daha dikkatlice tartabilirsin. Sana gelen sınırsız bolluk ile hayallerini gerçekleştir. Bu sayede kendini ve başkalarını besleyebilirsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Altıncı hissinin kuvvetli olacağı bir gün. Kimin sana yalan söylediğini, kimin gözlerini senden kaçırdığını fark edebileceksin. Bu güzel enerjiyi bir süredir aklını kurcalayan mevzuların analizini yaparak kullanabilir ve bazı sonuçlara ulaşabilirsin.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün merakınız artıyor, hayal gücünüz genişliyor sevgili Başak. Her zamankinden daha fazla enerjiye ve çekiciliğe sahipsiniz. Bu etki, rahatlık duygularınızı veya mevcut koşulları kabullenmenizi artırma eğilimindedir ve özgürleştiricidir! Alışılmışın dışında ve farklı bakış açılarını değerlendirirken ufuk açıcı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bir zamanlar kafanızı karıştıran bir konu hakkında faydalı yeni bir bakış açısına ulaşabilirsiniz. Anlayış ve şefkat şu anda kapıları açmanın en iyi yoludur. Artık anlaşmaların olumlu olmasını bekleyebilirsiniz ve stresi ve olumsuz duyguları bırakmak için mükemmel bir konumdasınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren hemen her konuda daha temkinli olmanız gerekiyor. Koşullar sürekli olarak değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Düşündüklerinizi uygulamak için uygun zamandasınız. Yoğun süreçte olmanıza rağmen bu durumdan doğru yarar sağladığınız sürece pek sorun yaşanmayacaktır.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahat veya eğitim alanlarında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gergin olduğunuz zamanlar, her şeyi problem haline getirmekte adeta bir uzman oluyorsunuz. Özellikle bugün sevgilinizin her sözünün altında bir anlam aramayın. Olaylar karşısında gereksiz tepkiler göstermekten de kaçının. İş yaşantınıza biraz daha önem vermeniz gereken bir dönem. Böylece amaçlarınıza daha rahat bir şekilde ulaşmanız mümkün olabilir. Siz farklı durumlara rahatlıkla adaptasyon sağlayabilecek kapasiteye sahipsiniz, endişelenmeniz için hiçbir neden yok.

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>