Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ailen İle İletişim Halindesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. Sorunların geride kalmasını istiyorsanız, ona göre adım atmaya çalışmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, beklenmedik sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Doğru adımlar atarken biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz; sınırlarınızı gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sabırlı olduğunuz sürece her türlü sorunun üstesinden gelme şansınız var. Dengeli olabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşma olasılığınız da azalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünceleriniz hızla değişebilir, acele kararlar vermekten kaçının. Detaylara fazla takılmadan büyük resmi görmeye çalışın. İletişimde yavaşlayın, aceleyle yanlış ifadelerde bulunabilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Başak burcu insanları için detaylara olan dikkatleri artabilir. Zihinsel ve analitik becerilerinizin sivrileştiği bir gün olabilir. Bugün, çevrenizdeki detaylara daha fazla dikkat ederek verimli bir gün geçirebilirsiniz. İş ve projelerinizde detayları göz ardı etmemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca, sağlığınıza da dikkat etmekte fayda var. Sportif aktivitelerle stresinizi azaltabilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Başak burcuyansan çalışanlarından daha özverili olmasını rica edebilirsin. Sosyal medyada çok fazla vakit harcadığını fark ediyorsun. Sosyal medya detoksu yapabilirsin. Fotoğraflarını ve videolarını düzenliyorsun. Alacağın yeni araba için ailen ile sürekli iletişim halindesin. Bu akşam satıcıdan bir haber alabilirsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafa dinlemek isteyebilir, günübirlik bir program yapabilirsiniz. Yarınlara daha umut dolu, yenilikçi bir bakış açısıyla çıkmak çok şeyi değiştirir. İradeniz güçlü olsa bile desteklenmeye, geliştirilmeye muhtaçtır; bunu kabullendiğinizde hayat kaliteniz yükselecektir.

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işleriniz üzerine eğilmek, yarım kalan projelerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Evdeki değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde harcamada yanlışlıklar yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler bilhassa yanlış yatırım yapmanıza neden olabilirler.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mutlu olmayı bir koşula bağlamamalısınız. Bu sizi yorucu ve sert kurallardan koruyacağı gibi ilişkilerinizi de etkilemeyecektir. Fikirlerinize başvurulabilir, evinizle ilgili bazı kararları sizin belirlemeniz gerekebilir.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genellikle hayatınıza dair yeni bir bakış açısı kazanmakla ilgilidir, sevgili Başak. Kişisel planlarınıza ve ilgi alanlarınıza enerji harcamak için önemli bir zaman olsa da genellikle hayatınızdaki özel insanların desteğinden faydalanabilirsiniz. Bugün insanları hayatınızdan uzaklaştırmadan bağımsızlığınızı ifade etme cesaretini göstermek için iyi bir zaman olabilir. Özgünlüğünüz ve benzersiz bakış açınız sizin için çalışıyor! Rutin olmayan aktiviteler şu anda en iyi şekilde gidiyor ve güçlü bir şey öğrenebilirsiniz. İletişim projeleri, öğrenme ve ulaşım büyüme alanlarıdır. Gerçekten de her zamankinden daha canlı, değişime ve ilerlemeye açıksınız. Etrafınızdaki dünyanın daha fazla katmanını gördüğünüzü hissediyorsunuz.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabretmen gereken bir dönemdesin, kapıyı açan son anahtar sabırdır. Gecikmelere ve tahriklere rağmen kazanabilirsin. Kaybettiğinde ise kabullenişe geçmelisin. Diğer olanakları da araştır. Sabrın sayesinde düşüncelerini çevrendekilere sevgiyle aktar. Yolunda zenginlik ve güvenle ilerliyorsun bugün.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün özgür ve iyi hissedebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir doğru zamanlamayı yapamadığınızdan ilişkinizin üzerine düşünme fırsatına pek nail olamadınız demek yanlış olmaz. Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekmek istiyorsanız, bu dönem elinize geçecek fırsatları iyiden iyiye değerlendirmeye almalısınız. Bugün sizin için özel bir gün olabilir. İş ortamınızdaki huzuru riske sokabilir ya da, başarı grafiğinizi daha da yükseklere çıkartabilirsiniz. En akla yatkın kararı vermek zorundasınız. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 15' 35" R
Ay
Yengeç
16° 35' 43" R
Merkür
Akrep
14° 34' 48" R
Venüs
Yay
06° 29' 37" R
Mars
Yengeç
25° 24' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 55" R
Satürn
Balık
13° 09' 47"
Uranüs
Boğa
26° 14' 04"
Neptün
Balık
27° 41' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Terazi
12° 49' 31"
True Node
Koç
06° 23' 49"
Son Güncelleme : 23/10/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>