Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zamanı Kontrol Edemiyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atmaya yatkınsınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın.

Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlamayı başaracaksınız. Her türlü soruna ve sıkıntıya hazırlıklı olmanız gerekmekte.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anlaşmakta zorlandığınız bir gün olabilir. Kırıcı konuşmalara ya da gerilimlere mahal vermemek adına işlerinizi tek başınıza yürütmeniz, sonrasında da kendinize molalar oluşturmanız gerekebilir. Biraz düşünmek, hem psikolojik olarak durulmanıza hem de fiziksel olarak kendinizi ne kadar zorladığınızı fark etmenize yardımcı olacaktır.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik ve hırslı hissedebilirsiniz. Planlarınızı gerçekleştirmek ve başarılı olmak için hızlı adımlar atmak isteyeceksiniz. Ancak dikkatli olmanızda fayda var, çünkü bu hırsınız sizi aceleci davranmaya itebilir. Sabırlı olmak ve detayları gözden geçirmek önemli olacak. İş hayatında ve kariyerde başarı sağlayabilirsiniz, ancak başkalarıyla işbirliği yapmak ve yardım istemek için de açık olmalısınız. Özel hayatınızda ise ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman ayırmak önemli olacak. Sevdiklerinize karşı anlayışlı ve sabırlı olmak, ilişkinizi olumlu yönde ilerletecektir. Sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak da bugün önemli olacak.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. İşlerinizi yetiştirmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Ekip arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyeceksiniz. Yalnız yaşayan Başak burcuysanız, evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvan sahibi arkadaşlarınızla bu konu hakkında konuşmalar yapıyorsunuz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinizi engellediğinizi fark edip artık sahaya çıkmak üzere hazırlık yapabilirsiniz. Önyargılarınızı temizlediğinizde, şans verdiğiniz her bilginin ya da insanın size bir katkısının olduğunu göreceksiniz. İş yapacağınız alanlarla ilgili araştırma ve görüşmeleri bugün tamamlamak, çizdiğiniz planın daha iyi ilerlemesini sağlayabilir.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki kurallarla ilgili detaylarla ilgilenebilirsiniz. Bugün işlerinizle ilgili harekete geçebilir ve programlama yapabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Aldığınız sorumluluklar artabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Üstlerinizle birlikte işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışmalarda bulunabilirsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız kararlar oldukça olumlu sonuçlar doğurabilir. Diğer yandan kendinizi iyi hissetmek için karar almanızın da gerektiği bir evreden geçmektesiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat tarzını daha da kuvvetlendirebileceğin fikirlere kendini açabileceksin bugün. Hayat kaliteni artıracak şeylere yatırım yapabilirsin. Kendini ve ileride daha rahat etme ihtimalini düşünerek bazı değişimler yapman olası. Bu sana çok iyi gelecek.

20 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, işten, rutinlerden veya çevrenizle ilgilenmekten tam anlamıyla keyif alabilirsiniz ve tüm ayrıntıları fark etme eğilimindesiniz. Öğrenmek ve eğlenmek için harika bir gün. Derin bağlantılar mümkündür ve kendinizi oldukça başarılı hissedebilirsiniz. Coşkunuzu ve motivasyonunuzu artırmaya yardımcı olacak çok sayıda ve çeşitli ilgi alanları geliştiriyorsunuz. Projelerinize, kişisel ilgi alanlarınıza veya iletişimlerinize daha fazla sevgi ve özel ilgi gösterme eğilimindesiniz. Her şeyin sorumluluğunun daha fazla sizde olduğunu hissediyor, daha derin duygularınıza ulaşmayı ve onları üretken yollarla ifade etmeyi daha kolay buluyorsunuz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sizin karşıt burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitelerin içinde olacaksınız. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün içindesiniz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Vizyonunla ve misyonunla hareket edersen bugün bir lider olabilirsin. Yaratıcı birinden de tavsiyeler alabilirsin. Dargınlığı bırakmalı ve mutluluk fırsatlarını yakalamalısın. “Evrenle, çevremle ve kendimle her daim barış içindeyim” de. Böylelikle aşk, huzur, sağlık ve bolluğun sana akışı başlıyor bugün. Kafanda karışıklık var ise bugün karar vermek zorunda değilsin.

20 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçebilecek bazı önemsiz şeyler sorun yaşamanıza sebep olabilir. Aslında karşılaşacağınız durum çok önemsiz bir şey de olabilir fakat bazı birikimler yüzünden partnerinizi yeniden değerlendirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili sorunlar var. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz fakat sorunlarınızı çözerken insanları kırmaktan kaçının. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi

20 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 13' 57" R
Ay
Boğa
05° 08' 36" R
Merkür
Başak
19° 36' 32" R
Venüs
Terazi
27° 05' 31" R
Mars
Yengeç
09° 16' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 11"
Satürn
Balık
15° 04' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 31' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 17"
Lilith
Terazi
09° 13' 47"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>