Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Eski Bir Dostu Yokluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz. Sorunların geride kalmasını istiyorsanız, ona göre adım atmaya çalışmalısınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, beklenmedik sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Doğru adımlar atarken biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz; sınırlarınızı gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

Bugün, maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sabırlı olduğunuz sürece her türlü sorunun üstesinden gelme şansınız var. Dengeli olabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşma olasılığınız da azalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve sorumluluklarınızı daha yaratıcı bir şekilde ele alabilirsiniz, detaylarda kaybolmayın. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirerek somut planlar yapın. Kendinize aşırı yüklenmeden ilerlemek, daha dengeli sonuçlar ve ilişkilere zaman ayırma fırsatı verebilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcu için iletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi net ifade etmeye çalışın ve karşı tarafı yanlış anlamalara sevk edecek ifadelerden kaçının. Aynı zamanda bugün detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Planlarınızı gözden geçirip gerektiğinde revize etmek için uygun bir gün olabilir. Sağlık konularına da biraz daha özen göstermekte fayda var. Enerjinizi dengede tutarak günü daha verimli geçirebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söylemlerin ile geçmişte kalbini kırdığını düşündüğün bir arkadaşını arayabilirsin. Karşı tarafın sana hissettirdiği sıcaklık onu yüz yüze konuşmaya davet etmende etkili oluyor. Eski samimiyetinizi kısa zamanda yakalayabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burucuysan ilişkinde detaylar ile yakından ilgilenebilirsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bireysel ya da grup halinde yaptığınız işler konusunda yeni planlamalar gündeme gelebilir. Bunların gündelik akışınızı olumsuz etkilememesi, hatta desteklemesi için esnek olmayı ve kendi hedeflerinizle birleştirmeyi öğrenmelisiniz. Ne için bu işe başladığınızı, sizi bu koşullara neyin ittiğini hatırlamalısınız.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha fazla geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar ve uzaklarla ilgili konular gündeminizde daha fazla gelebilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partner ailesi ile olan ilişkilerin gelişebileceği bir gündesiniz. Onları yemeğe davet etmek ya da ilişkileri yakınlaştırmak için farklı planlamalar yapmak için uygun bir gün.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi düzeniniz ve sakinliğiniz içinde kalmak sizi dışarıdaki kaostan korur. Bu duyarsızlığı değil olayları ayrıştırabilme gücünüzü geliştirecektir. Yaşam koşullarınızı ve ev düzeninizi, işinize göre düzenlemek durumunda kalabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, genel olarak kişisel ilgi alanlarınızı ilerletmek için iyi bir zamandır sevgili Başak. Yine de bazı inişler ve çıkışlar söz konusu. Birinin veya bir durumun en kötüsünü hayal ederek kendinizi boşuna üzüyor olabilirsiniz. Umutlarınızı başka yerlere bağlamak yerine en iyi sonuçlar için sevdiğiniz şeylere odaklanın. Hazırlıksız veya düzensizseniz, şu anda meydana gelen herhangi bir sorun olduğundan daha kötü hissettirebilir. Şu anda duygusal, ruhsal ve fiziksel seviyelerde daha hassas olduğunuzu fark edin ve aşırıya kaçmaktan veya aşırı düşünmekten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkasının parası geçici ve sıkıntılı senin için, bu yüzden çalışmalısın. Yakın zamanda ihtiyacın olan para veolanakları geliyor. Para adeta sana bolluk ve bereketle akıyor. “Parayı seviyorum ve hayatıma çekiyorum” cümlesini tekrar edebilirsin bugün. Biraz sabırlı olman gerekebilir. Sabır kapıyı açan son anahtardır, unutma. Gecikmelere ve tahriklere rağmen de istediklerini kazanabilirsin, sakın pes etme.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak sağlığa dikkat. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi şımarttığınızı düşünenler olmasına rağmen, ilişkiniz çevrenizdekilerin takdirini topluyor. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayın. Beraber çalıştığınız arkadaşlarınızın süregelen problemleri bir zaman daha devam edebilir. Konuyla ilgili, sandığınız kadar çaresiz değilsiniz. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartacak. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçmeniz olası.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 15' 35" R
Ay
Yengeç
16° 35' 43" R
Merkür
Akrep
14° 34' 48" R
Venüs
Yay
06° 29' 37" R
Mars
Yengeç
25° 24' 40" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 55" R
Satürn
Balık
13° 09' 47"
Uranüs
Boğa
26° 14' 04"
Neptün
Balık
27° 41' 01"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 37"
Lilith
Terazi
12° 49' 31"
True Node
Koç
06° 23' 49"
Son Güncelleme : 23/10/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>