Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Stilini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, aşk hayatınızda yoğun duyguların etkisi altında kalabilirsiniz. Kendinizi net bir şekilde ifade ettiğiniz sürece sorunlarla karşılaşma olasılığınız düşük. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak, ilişkilerinizi güçlendirecek.

İş hayatınızda daha temkinli olmanız gereken bir gün. Atılacak adımları dikkatlice değerlendirirseniz, sorun yaşamayacaksınız. Tüm olumsuzlukları geride bırakmaya odaklanmak, ilerlemenize yardımcı olacaktır.

Bugün, elinize geçen fırsatları dikkatlice değerlendirmelisiniz. Hedeflerinize odaklandığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Kontrollü hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ziyaretler ve görüşmeler ön planda olacak, fikirlerinizi uygulama şansınız artacak. Ekonomik olarak güçlenirken, yeteneklerinizi daha açık paylaşabilirsiniz; ancak güvendiğiniz kişilerin tepkilerine dikkat etmelisiniz. Sırlarınızı kullanacak kişilerle yüzleşme fırsatınız olabilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygularınızı ifade etmek konusunda biraz zorlanabilirsiniz. Mantıklı ve dengeli bir iletişim kurmaya çalışmak size yardımcı olabilir. Ayrıca bugün, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz keyifli ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Sağlık ve beslenme konularına daha fazla dikkat etmek faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stilin konusunda kendini baştan yaratacağın bir gündesin. Günlük olarak sürekli kullandığın renklerden farklı renkleri tercih ediyorsun. Kendinde yarattığın değişiklik birinin dikkatini fazlasıyla çekiyor olabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan bu kişi sana sosyal medya üzerinden mesaj atabilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeni kararlar gündeme gelebilir. Anlaşmazlık yaşadığınız insanlarla olan bağınızı iyileştirecek ya da tamamen koparacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Herkesin bir sınırı vardır ve zorlanmaması gerekir; bugün kendinize dair yeni bir sınır keşfedebilirsiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rekabet ve kariyer konularında hareketli bir gün gözüküyor. Uzun vadeli hedeflerinizle ilgili kafanızda yeni fikirler ve planlar oluşabilir. Ancak uygulama noktasında tedbirli olmalı ve fikirlerinizi paylaşmakta acele etmemelisiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz önem kazanacak. Daha diplomatik ve ölçülü olmanızda fayda var.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş kurmak ve ortaklık geliştirme noktalarında yaşanabilecek problemler kişilerle aranızdaki dostluk ilişkisini de zedeleyebilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geç kaldığınızı düşünmek yerine neler yapmadığınızı tekrar düşünün. Kendinize bir sıralama çıkardığınızda ve bunu bir hedef haline getirdiğinizde işlerin daha kolay ilerleyeceğini görebilirsiniz. Kazanç noktasında şanslısınız ancak tutumlarınızı değiştirirken bu şansı kötüye kullanmaktan kaçınmalısınız.

23 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sizi sorumluluklarınız ve performansınız konusunda özellikle bilinçli hale getiriyor. Günün enerjileri karmaşıklaşıyor ve bu da karar alma veya para ve ilişki dinamiklerini yönetme konusunda potansiyel olarak engel teşkil ediyor. Hayatınız üzerinde kontrol sahibi olmama korkusu sizi insanlara ve durumlara tutunmaya yönlendirebilir. Nitekim, aşırı bağlı olduğunuz alanlarda bilinçli bir şekilde kendine bırakmaya izin vermek şu anda rahatlatıcı olabilir. Birisiyle kişisel finanslar, değerler ve fikirler konusunda çatışmalarla uğraşıyorsan bu sinir bozucu olabilir. Nitekim bu çatışmalar aynı zamanda ele alınması gereken önemli sorunları da gündeme getirebilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularda iyi haberler var. Zorlu bir şey yapma isteğin var. Bu zorlu başlangıcı azminle başarabilirsin. Yeni bir çalışma alanı var önünde. Kuvvetli bir iş-güç geliyor senin için. Bu güzel müşteriler ya da hayırlı paralar demek olabilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde daha pratik ve sabırlı bir yaklaşım sergileyeceksiniz. Odaklanma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız; bu da işlerinizi kolaylaştıracak. Enerjinizin yoğunluğu sayesinde mevcut sorunları aşma yeteneğinde olacaksınız. Olumsuzlukları geride bırakmak için gerekli adımları atmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamdaki kazanımlarınızın, doyumlarınızın kendi eseriniz olduğu şeklindeki genellemenize aşk yaşamınızı dahil etmemelisiniz. Sevgilinizin mutluluğunuzda payı daha büyük, bunu unutmayın. Mesleğinizle ilgili alacağınız kararlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir alacağınızın ertelenmesi söz konusu. Bu da, hesaplarınızı alt üst edebilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 13' 05" R
Ay
Yengeç
16° 02' 51" R
Merkür
Akrep
14° 31' 02" R
Venüs
Yay
06° 26' 36" R
Mars
Yengeç
25° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 02" R
Satürn
Balık
13° 09' 53"
Uranüs
Boğa
26° 14' 09"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Terazi
12° 49' 15"
True Node
Koç
06° 23' 52"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>