Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zihnini Yeniliklere Açık Hale Getiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızda, duygusal olarak daha aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. İlişkiniz için atılacak adımların önemini göz ardı etmeyin. Çekincelerinizi bir kenara bırakarak, duygularınızı ifade etme fırsatını değerlendirmelisiniz. Bu, ilişkinizin derinleşmesine katkı sağlayabilir.

İş alanında, beklenmedik gelişmeler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kontrolü elinizde tutmak isteyeceksiniz, ancak bu her zaman kolay olmayabilir. Kendiniz için en doğru kararları almak adına dikkatli düşünmelisiniz. Olumsuzluklardan uzak durarak, önünüze çıkan fırsatları değerlendirmeye çalışmalısınız.

Maddi konularda, beklenmedik değişimler söz konusu olabilir. Finansal sınırlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Bu süreçte destek arayışlarınızın olumlu sonuçlanma ihtimali bulunuyor; bu fırsatları değerlendirmek, durumunuzu iyileştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizle, ortaklıklarla ilgili eski meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi hala sorumlu hissettiğiniz işler ve insanlar konusunda tavrınızı değiştirmelisiniz. Profesyonel olun, önünüze ve gününüze bakın. İşle ilgili yüzleşmelerde soğukkanlı kalmanız, mesajı anlamanızı sağlayacaktır.

24 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcu için ilişkilerle ilgili konularda daha duyarlı olabileceğiniz bir güne uyandınız. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz ancak bu durumu olumlu yönde kullanarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca bugün, detaylara daha fazla önem verebilir ve detaycı bir tutum sergileyebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir.

24 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam koşulların değişirken çabuk adapte olma özelliğin çevrenin dikkatini çekebilir. Zihnini yeniliklere ve gelişmeler açık hale getiriyorsun. Teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilirsin. Öte yandan geçmişine dair İlişkisi yeni bitmiş bir Başak burcuysan eski ilişkine duyduğun özlem atabilir. Kafanı meşgul etmek içi ev işleri ile uğraşıyorsun.

24 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Minimum iletişimle günü geçirmek isteyebilirsiniz. Zihninizi toparlamak, bu süreçte kırmamak ya da kırılmamak için bu iyi bir önlem olabilir. Çevrenizin sizi yanlış anlamayacağı, sizin de kendi kendinizi dolduruşa getirmeyeceğiniz bir açıklama yaparak günün kalan kısmını kendinize saklayabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde anneye ve anneliğe dair konular öne çıkabilir. Duygularınız ve mantığınız arasında git gel yaşayabilirsiniz. İşe ve kariyerinize dair bazı gelişmeler olabilir. İkili durumlar arasında kalabilirsiniz. Karar verme sürecini uzatmaya bakın. İş ve sorumluluklarınızı tamamlamaya öncelik verin. Özellikle evrak işlerini ertelemeyin.

24 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçici ya da kısa vadeli seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir gün. Sosyal olacağınız ancak arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kazanç edebildiğiniz her şeyin sizi daha fazla motive ettiğini görebilirsiniz. Bugünlere gelmek kolay olmasa da şimdi hiçbir zorluğun sizi yıldıramayacağını görebilirsiniz. Ancak bu durum yardıma ihtiyaç duyduğunuzda bunu dile getirememeye sebebiyet vermemelidir.

24 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün adeta vites değiştiriyorsunuz ve dikkatinizi hayatınızı istikrara kavuşturmaya yöneltiyorsunuz. Şimdi, para, konfor ve basit, zevkli aktiviteler hayatınızda daha fazla önem kazanıyor. Paranızın sorumluluğunu almak veya değerli eşyalarınıza daha iyi bakmak, yeteneklerinizi, kaynaklarınızı geliştirmek için iyi bir zaman. Ayrıca, şu anda sizin için mantıklı olan buysa, daha fazla para biriktirebilirsiniz. Bugün, daha fazla özgürlük hissine yol açabilecek şekilde konuşmaya veya bir şeyleri düşünmeye meyillisiniz. Daha fazla coşku ve cesaretle iletişim kuruyorsunuz.

24 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir dönemin ya da bir durumun sonunu yaşıyorsun. Ruhsal dönüşüme girmişsin. Hayatına devam etme zamanı. Önemli bir başarı, öz disiplin ve irade gücün sayesinde geliyor sana. Senin için dinlenme ya da tatile çıkma zamanı. Bir karar vermeden önce yeteri kadar zaman ayır kendine. Meditasyon, sorunlarına çözüm sağlayabilir. Çok fazlavar hayatında, başkalarından yardım kabul edebilirsin.

24 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

24 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Dileklerinize dikkat edin gerçek olabilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ve aşk duygularınızın yoğunlaştığı bir gün. Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizde yapıcı bir tavır içinde bulunarak, varmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Yaptığınız işe ve çalışmaya karşı duyduğunuz isteksizlik, performansınızın düşmesinde ciddi rol oynuyor. Kendi kendinizi motive etmeye gayret etmeniz önemli. Her türlü şarta kendinizi rahatça adapte edebilmenizin faydalarını bir kez daha göreceksiniz. Zevklerinizi, temel ihtiyaçlarınız gibi görmeniz bütçenize olumsuz yansıyor.

24 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>