Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Motivasyonunuz Düşüyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi ifade ederken daha sabırlı olmalısınız. Bilinçli adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Beklenmedik sorunlara hazırlıklı olmalısınız. Etkin adımlar atmak için uygun süreçten geçiyorsunuz. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Parasal koşullara uygun hareket etmeye çalışın. Sınırları çok fazla zorlamamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu düzenleme isteğinin altında, kendinize her manada yeni bi stil oluşturma arzusu yatabilir. Bu arzuyu takip edin, o zaman sınırlarınız bulunduğunuz çevreye bağlı kalmayacaktır.

24 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Başak burcunun günlük burç yorumunu aktarabilirim. Bugün, mantıklı ve analitik yaklaşımınızla sorunlara çözümler bulacak ve detaylara önem vereceksiniz. İş hayatınızda dikkatli bir şekilde planlama yaparak proje veya görevlerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Ancak, aşırı kritik olmaktan kaçınmalı ve başkalarının hatalarını düzeltme eğilimine girmemelisiniz. İlişkilerinizde ise sevdiklerinize karşı daha duyarlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Bugün küçük sorunları büyütmemeye çalışın ve rahatlama için zaman ayırın.

24 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar nedeniyle işinize adapte olamıyor olabilirsiniz. Motivasyonsuzun düşük olması üstlerinizin gözünden kaçmayacak. Kendinize çeki düzen vermek isteyeceksiniz. Annenizin sizi kendi annesi rolüne koymasını hayat boyu taşımış olabilirsiniz. Ancak bu günlerde bu duygu size daha ağır gelemeye başlayabilir.

24 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde aradığınızı bulamadığınız durumlar söz konusu olabilir. Bu gerçeklikle yüzleşmek aşkı ve sevgiyi sorgulamanıza neden olsa da, hayatın açacağı başka bir kapı her zaman vardır. Duygularınıza ve kendinize yüklenmeyin.

24 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi daha hazır hissedeceksiniz. Her türlü koşula uygun adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sınırları çok fazla zorlamanın size zarar verebileceğini de unutmayın. Daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

24 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olmayan Başak burcu üyeleri kendi istekleri ile bir süre daha yalnız kalmayı tercih edebilirler. Bugünlerde evrene direnmemeye çalışın.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sıkıcı işler ve gündelik angarya... Bütün gün kafanda bunlar olabilir. Her ne kadar heyecanlı veya enerjik gelmese de kulağa, bugün bir sürü işi halledebilecek enerjiye sahip olabileceksin. İşlerin çoğunu halletmek sana iyi gelebilir o yüzden.

24 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birisinin planlarınızı gölgede bıraktığını veya aşırı derecede eleştirdiğini hissedebilirsiniz. Olayları çok fazla ciddiye almamaya çalışınancak kendinizi biraz fazla savunmasız hissettiğiniz alanları onarmaya çalışmayı hedefleyin. Hayatınızda daha önce ihmal ettiğiniz ve şimdi tekrar gözden geçirmeniz gereken bir alan olabilir. İşleri ayrıştırmak eninde sonunda daha hızlı ilerlemenizi sağlayacaktırancak şimdilik ilerlemenizyavaş gelebilir, o yüzden sakin olun. Bugünün ilerleyen saatlerinde hayatın bu kadar ciddi hissettirmesi pek olası değil ve yapacak harika derecede rahatlatıcı şeyler bulabilir, sorunlu alanlara çok daha az takılı kalırsınız.

24 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, biraz da sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamaya gayret edin.

24 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

24 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finans, ödemeler, miras gibi konularda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca aşk, tatil veya çocuktan dolayı harcamalarınız çok artabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

24 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından tatsız konuları fazla büyütmeyeceksiniz. Parasal açıdan yapacağınız değişiklikler ve yenilikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak. Ama bu arada doğabilecek başka fırsatları da göz ardı etmeyin. Sağlık alanında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kimi zaman yaşadığınız stres ve sıkıntı sizi kabul edilemeyecek kadar güçsüz bırakabilir

24 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 14' 46" R
Ay
Boğa
05° 20' 58" R
Merkür
Başak
19° 38' 05" R
Venüs
Terazi
27° 06' 32" R
Mars
Yengeç
09° 16' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 14"
Satürn
Balık
15° 04' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 15"
Lilith
Terazi
09° 13' 53"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>