Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İş Hayatınız Hareketleniyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızı ilgilendiren bir adım atarken daha sabırlı olmaya çalışın. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye almanız gerekiyor. Dengeli olmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için beklemede kalmanız daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlarınıza beklediğiniz karşılıklar gelmeyebilir. Bu durumda kendinizi sorgulayıp özeleştiri yaptığınız kadar, karşılığı kimden beklediğinizi de düşünmelisiniz. Sizinle aynı kulvarda olmayan, size karşı iyi niyet beslemeyen kişilerden kendinizi arındırdığınıza emin olun; ailenizden bu konuda gelecek öneriler işinizi kolaylaştırabilir.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başak burcu insanı, bugün işlerini düzgün bir şekilde organize etmek ve detaylarla ilgilenmek için harika bir enerjiye sahip olacak. Yaratıcılığınızı kullanma konusunda güçlü bir arzu hissedebilir ve bu nedenle projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki insanlara yardım etme konusunda da istekli olabilirsiniz. Ancak, bugün gereksiz stres yaratabilecek mükemmeliyetçilik eğilimine de dikkat etmelisiniz. Kendinize küçük molalar verin ve kendinizi rahatlatmak için zaman ayırın. Unutmayın, her şeyin süper kusursuz olması gerekmeyebilir.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Başak burcuysanız,yerinizde bölüm-yer değişimleri, işten çıkartılmalar söz konusu olabilir. Bilhassa bazı kişilerin hırs ile korkuyu bir arada yaşadıklarını hissedebilirsiniz. Yalnız yaşayan Başak burcuysanız, hayatınızı tek başınıza dizayn etmeniz hoşunuza gidiyor.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sorumlulukları tek başınıza yüklendiğinizi düşünebilirsiniz. Durum gerçekten böyle olsa da olmasa da, hissettiklerinizi ve ihtiyaçlarınızı paylaşmalısınız. Aile bireyleriyle yapacağınız konuşmalarda haklılığınızı göstermek için sakin kalmaya ve kendinizi dışlamamaya özen göstermenizde fayda var.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda tartışmalara açık bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde özen göstermeli ve karşınızdakini anlamaya çalışmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmayın. Gün içinde dengede kalmaya çalışın. Farkında olmadığınız konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermeyin.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar dostlarınızı değerlendirmeli ve kendinizi iyi hissettirecek kişilerle beraber olmalısınız. Dostlarınızı ve yanınızda olacak kişileri iyi seçmelisiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer hayatında bir değişim istiyorsan bugün bunun için yeterince çaba gösterebileceksin. Yaşadıklarından ve öğrendiklerinden çıkaracağın dersle birlikte bambaşka bir Başak olmak adına yola çıkabileceksin. Bu enerji oldukça yapıcı olabilir senin için.

22 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi anlamlı bağlantılar kurabilir ve artık buna hazır olduğunuz için geçmişte devrettiğiniz bir görevi üstlenmeye karar verebilirsiniz. Başkalarını çok iyi ikna edebilir ve büyüleyebilirsiniz. Hayatınıza daha fazla bağlılık, derinlik ve odaklanma getiriyorsunuz. Daha derin duygularınıza dokunmak, hem şifa vermek hem de bir projeye veya ilişkiye daha fazla yoğunluk kazandırmak açısından ödüllendirici olabilir. Bir durumu veya kişiyi derinden önemseyip önemsemediğiniz veya tamamen aşmış olduğunuz konusunda mücadele ediyor olabilirsiniz ve şimdi hangisinin hangisi olduğunu biliyor gibisiniz ve bunu bilmek oldukça önemli kararlarınızı etkileyebilir!

22 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel çalışmalarınızda kendi gücünüzün sınırlarını deneyeceksiniz. Özenli ve titiz davranacağınız bir gün. Her şeyi inceleyerek sonuca varmak istiyor ve şüpheleriniz konusunda ısrarcı bir tutum sergiliyorsunuz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi biraz olsun dış dünyadan soyutlamak isteyeceksiniz. Kendi başınıza hareket etme arzunuz var. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Sabırlı olmanız gereken bir süreçtesiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbini ve zihnini etrafındakilere açabilirsin. Güvenilir ve gönülden tavsiyeler alabilirsin böylece. Yardım işlerine katılıyorsun, bu da çok güzel bir enerji aslında. Aşk, hayatına beklenmedik anda girebilir. Enerjini, iradeni ve sabrını hazırla. Bugün eros okunu atabilir.

22 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 14' 46" R
Ay
Boğa
05° 20' 58" R
Merkür
Başak
19° 38' 05" R
Venüs
Terazi
27° 06' 32" R
Mars
Yengeç
09° 16' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 14"
Satürn
Balık
15° 04' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 15"
Lilith
Terazi
09° 13' 53"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>