Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinizi Yetersiz Hissedebilirsiniz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru ve dengeli adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Değişim gösteren koşullara uygun adımlar atmaya çalışın.

Zorluk yaşanacak olsa da tüm sıkıntıların üstesinden gelme şansınız var. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha sabırlı ve anlaşılabilir olmaya çalışın. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun adımlar attığınız ve harcamalarınızı da dengelemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesi takip etmek, herkesin hayatına dokunmak gibi bir isteğiniz olmamalıdır. Önceliğiniz kendiniz olmalısınız. Bu durum kendinizi unutmaktan, başkalarının yaptığı seçimlerinin etkilerinden de sizi koruyacaktır. Gereksiz sorumluluklardan kaçınmalısınız.

21 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara fazlasıyla odaklanacak ve pratik çözümler üreteceksin. İş hayatında etkili bir şekilde organizasyon yapabilir ve projeleri yönetebilirsin. Aynı zamanda günlük yaşamında düzenli olmaya önem vereceksin. Bu enerjiyle, problemleri çözme becerini harekete geçirecek ve etrafındaki insanlara yardımcı olabileceksin. Ancak, detaylara takılı kalarak zamanın çabuk geçmesine engel olabilirsin. Kendine zaman ayırarak stresi azaltmak için biraz mola vermek iyi olabilir. Sevdiklerinle vakit geçirmek ve hoş sohbetler yapmak, gününün keyifli geçmesini sağlayabilir. Öte yandan, sağlığına özen göstermek ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmek de önemli olacaktır. Enerjini yüksek tutmak için dengeli bir yaşam tarzı sürdürmeye devam et.

21 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni evli bir Başak burcuysanız, etrafınızdaki kişilerin tavsiye veren yönlendirmeleri kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Müdahalelerin, yorumların ne sizi ne de evliliğinizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Sağlıklı beslemenin yanına sporu da eklerseniz sağlık bir vücuda kavuşmak sizin için hayal olmayacak.

21 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi eve kapanmış, her şeyin uzağında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bu hissi tetikleyen bazı olumsuz durumlar olsa da, kendi kurgularınızın da bu durumda etkili olduğunu bilmelisiniz. Fiziksel olarak evde vakit geçirmekle mental olarak kendini kapatmanın aynı şey olmadığının idrakına varın.

21 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yanlış iletişimden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir. Gün içinde eşinizle ilgili konularla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uğraştıran durumlar söz konusu. Duygusal konuları ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmaya çalışmalısınız. Sonuçlandırmak istediğiniz işlerinizi öğleden sonraya bırakmayın.

21 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merak ettiğiniz her konuda istediğiniz bilgi elinize kolayca gelebilir. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bilginin güvenine sığındığınız bir evrede olabilirsiniz.

21 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal konulara daha fazla odaklanabilirsin. Yakın çevrende yaşananlara müdahale etmek isteyebilirsin. Bir şeylerin daha iyiye gitmesi için kendi çabalarını gösterebilir, daha pozitif bir etkiye kendini açabilirsin bugün.

21 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bu, derin bir düzeyde bağlantı kurmak ve rahatlatıcı, konforlu ilişkilerin, konuşmaların veya diğer anlamlı etkileşimleri tadını çıkarmak için iyi bir zaman. Ailenizle bağ kurma veya kendinizle olan ilişkiniz açısından kendinizi harika hissedebilirsiniz. Bir hayale atılmak için ihtiyacınız olan duygusal desteği yakın çevrenizden alabilirsiniz. Önümüzdeki engelleri yıkmak için elinizdeki imkanları yaratıcı yollarla bir araya getiriyorsunuz ve yeni bir anlayış düzeyine ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca ailevi, duygusal ve özel konularda da bir miktar ilerleme kaydetmeniz mümkündür.

21 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Taviz vermek istemediğiniz konular sizin için daha sonra önemli olacaktır. Bugünlerde yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Egonuzu ifade edemediğiniz zaman, huzursuz ve oldukça kaprisli oluyorsunuz, dikkat...

21 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

21 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner, ortaklık konuları ön plana çıkabilir ve seyahat, eğitim programı yapabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

21 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok fazla dışarıda vakit geçirmek istemeyecek ve yapmak istediklerinize odaklanmak için kendi başınıza kalmayı tercih edeceksiniz. Sorun teşkil edebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Dengelere uygun hareket edebildiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Tüm gelişmelere daha yakından odaklanmanız gerekiyor.

21 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 14' 46" R
Ay
Boğa
05° 20' 58" R
Merkür
Başak
19° 38' 05" R
Venüs
Terazi
27° 06' 32" R
Mars
Yengeç
09° 16' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 14"
Satürn
Balık
15° 04' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 22"
Plüton
Oğlak
29° 44' 54"
Chiron
Koç
22° 16' 15"
Lilith
Terazi
09° 13' 53"
True Node
Koç
06° 37' 34"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>