Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Seçicisiniz! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Mesleki olarak birden fazla şeyle ilgilenme şansınız var. İşleriniz üzerindeki etkinliğiniz, başarıya ulaşmanızı sağlayabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenti içinde olmak ve başkalarına bel bağlamak sizi memnun etmiyorsa bu zinciri kırmalısınız. Kendinize bir seçenek bulun, var olan konuları geliştirin ve yeniliklere açık olun. Maddi ve manevi açıdan sağlam temeller kurduğunuzda, üzerine koyduğunuz her şey sizin daimi kurtarıcınız olacaktır.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, pratik zekanız ve titizliğinizle göz doldurabilirsiniz. Karar verme sürecinde ayrıntılara olan dikkatiniz, size avantaj sağlayabilir. İş hayatında başarılı olmak için mantıklı ve planlı adımlar atmanız gerekebilir. Kişisel ilişkilerde ise detaylara çok takılmadan daha esnek ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız. İşbirliği yapmak ve paylaşmak size daha büyük kazanımlar sağlayabilir. Kendinize zaman ayırarak stresten uzaklaşmalı ve vücudunuzun ihtiyaçlarını göz ardı etmemelisiniz.Umarım faydalı olmuştur. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklar konusunda daha seçici davranıyorsunuz. İnce eleyip sık dokuyan tavrınız, çevrenizdeki çatlak seslerin de artmasına sebep olacak. İlişkisi olan Başak burcuysanız, sevgilinizde daha çok vakit geçirmeye özen göstereceksiniz. Hafta sonu küçük bir tatil yapmak isteyebilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınıza beklediğiniz karşılıklar gelmeyebilir. Bu durumda kendinizi sorgulayıp özeleştiri yaptığınız kadar, karşılığı kimden beklediğinizi de düşünmelisiniz. Sizinle aynı kulvarda olmayan, size karşı iyi niyet beslemeyen kişilerden kendinizi arındırdığınıza emin olun; ailenizden bu konuda gelecek öneriler işinizi kolaylaştırabilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Önemli çalışmalar size sorumluluklar getirmekte. Yabancılarla ilgili konuların olduğu bir organizasyon içinde artan sorumluluklar var. Sosyal hayatınızı bir süre ertelemek ve bu konuda harekete geçmek zorundasınız. Başkalarının önerilerine açık olduğunuzda yeterince verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda biraz esnek olmak lazım.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi bir özgüvensizlik hali içerisinde bulabilirsiniz. Yeterince iyi olmayı beklemeden yapmak istediklerinizi yapmaya çalışmalısınız.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendekilere neler hissettiğini ve neler düşündüğünü söylemen gerekecek. Bu durumdan çekinmemelisin. Her ne kadar ortam gerilse de bir şeyleri ifade etmeden onları çözmen zorlaşabilir. En iyisi bu konuda dışa dönük olmak bugün.

29 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünkü olaylar mali durumunuzu iyileştirmek veya kazançlarınızın sorumluluğunu üstlenmek için hangi adımları atmanız gerektiğini son derece net bir şekilde ortaya koyabilir. Kendi çabalarınızdan elde ettiğiniz başarı en çok faydayı sağlar ancak aynı zamanda özel birine de güveniyor olabilirsiniz. Nitekim kendinizi ortaya koymak veya kendinize meydan okumak yerine, halihazırda sahip olduğunuz yeteneklere ve kaynaklara başvurmak cazip gelebilir. Bu bazen iyi olabilir ancak şu anda fırsatları kaçırmaktan kaçınmak hayati önem taşımaktadır.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı aktivite ve enerjiyle birçok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız. Aşkın gücüne inanıyor ve duygusal yaşamınızda karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda herhangi bir adım atarken kararsızlık yaşayabilirsiniz. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Beklentileriniz de değişim gösterebilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insana ulaşmakta problemler söz konusu olabilir. Ama tüm bunlara rağmen mutlu ve de huzurlu olmayı başaracaksınız. Bencilce davranışlarınız nedeniylearkadaşlarınızı rahatsız ediyorsunuz. Onların da fikirlerine kulak vermeye çalışın. Yakın çevrenizde fikir alışverişinde bulunabileceğiniz kimselerlekonusunda yenilikler gerçekleştirebilirsiniz. Evdeki hesap yine çarşıya uymuyor. İsteklerinize rahatlıkla ulaşabilmek için gelirinizi artırın. Güzel yemeklere hayır diyememeniz kilo almanıza neden oluyor. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin

29 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 53" R
Ay
Boğa
04° 06' 46" R
Merkür
Başak
19° 28' 47" R
Venüs
Terazi
27° 00' 26" R
Mars
Yengeç
09° 13' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 56"
Satürn
Balık
15° 05' 08"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 30"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 27"
Lilith
Terazi
09° 13' 20"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>