Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaylara Takılmıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğiniz olsun ya da olmasın kendinizi her açıdan daha heyecanlı hissedeceksiniz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurma şansına da sahipsiniz.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bazı sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Kontrollü ve bilinçli olmanız gerekmekte.

Maddi durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözlemlerinizle doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz. Özellikle sosyal mecralardaki paylaşımlarınıza dikkat etmeli, hangi konuların destekçisi olacağınızı iyi seçmelisiniz. Dürüst ve faydalı işler peşinde koşan biri olmak, sizi sadecekonusunda değil sosyal açıdan da kazançlı çıkaracaktır.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konulara odaklanman gerekebilir. Maddi konularda daha disiplinli olmak ve bütçeni dengelemek için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda kariyer ya da işle ilgili konularda da başarılı olabileceğin bir gün olabilir. Dikkatli ve detaylara odaklı olman gereken bir dönemdesin. Ayrıca, sağlığının da önemli olduğunu unutma. Kendine zaman ayırarak ruh halini dengelemek için fırsat yaratmalısın. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle!

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birtakım konuları gereksiz yere içinizde büyüttüğünüzü, bazı detayları geride bırakmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayanlardansanız, tutkunuz, çekiciliğiniz sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak. Alışverişe çıkıp gardırobunuzu yenilemek isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözlemlerinizle doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz. Özellikle sosyal mecralardaki paylaşımlarınıza dikkat etmeli, hangi konuların destekçisi olacağınızı iyi seçmelisiniz. Dürüst ve faydalı işler peşinde koşan biri olmak, sizi sadecekonusunda değil sosyal açıdan da kazançlı çıkaracaktır.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni insanlarla karşılaşmak ya da yolculuklar yapmak size yeni fikirler getirebilir. Başkalarından pek çok yararlı şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar verirken bugünlerde dostlarınızın ve sevdiklerinizin tavsiyelerine açık olabilirsiniz. Bu haliniz onların sempatisini kazanmanıza vesile olabilir.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne hassas bir enerjiyle başlayabilirsin. Ve ne yazık ki bu hassasiyeti öfkeyle çevreleyen şeyler olabilir. Hem kendini korumak hem de öfkeyle hareket etmemek için kendini biraz geri çekmen iyi olabilir. Bu tür konularda ani hareket etmemen iyi olacak.

25 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün erken saatlerde dikkatinizin dağılması veya dünyadan biraz uzaklaşmanız kolay olabilir. İletişim ve kararlarda her zamankinden biraz daha temkinli olmak mantıklı. Etrafınızdaki tempo çok yoğun ya da en azından öyle görünebilir çünkü başa çıkmanız gereken çok fazla huzursuz enerji olabilir. Sabırsızlığın hakim olmasına izin vermeyin. Bu koşullar altında fikir ayrılığı sizi normalden daha fazla sinirlendirebilir. Ev hayatınız için yoğun bir zaman olabilir. Enerjinizi yeniden dekore etmek, evinizi, ev içi faaliyetlerinizi düzenlemek veya kişisel yaşamınızdaki sorunlu alanlar üzerinde çalışmak gibi yapıcı kanallara harcayarak bu konumu kesinlikle kendi yararınıza kullanabilirsiniz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları gündeme gelebilir ve şans sizinle olacak. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle duygularınızı daha iyi paylaşın ve bu akşam ona o muhteşem konuşma yeteneğinizle düşüncelerinizi bir gül bahçesi içinde anlatın. Sevdiğiniz birarkadaşınızla bugün tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olarak bazı fikirleri olduğunu kabul etmelisiniz. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

25 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 53" R
Ay
Boğa
04° 06' 46" R
Merkür
Başak
19° 28' 47" R
Venüs
Terazi
27° 00' 26" R
Mars
Yengeç
09° 13' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 56"
Satürn
Balık
15° 05' 08"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 30"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 27"
Lilith
Terazi
09° 13' 20"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>