Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Alanlara Yöneliyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki anlaşmazlıkların son bulmasını sağlamalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekmekte.

Herhangi bir girişimde bulunmadan önce daha dikkatli olmaya çalışmalısınız. Sınırların bilincinde olmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Aksi halde, düzende olan her şeyin de bozulma ihtimali var.

Finansal durumunuzla ilgili bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçtiğinizi de unutmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük ve radikal kararlar alabilirsiniz. Özellikle taşınma vedeğişikliği gibi konuların gündeme gelmesi halinde maddi ve manevi olarak hazırlığınızı tam yapmalısınız. Yeni heyecanlar kapınızı aralıyor.

26 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mükemmeliyetçi ve detaylara odaklanma eğiliminiz yüksek olabilir. İş veya projelerde titizlikle ilerleyeceğiniz bir gün olabilirsiniz. Ancak aşırı kritik olma ve detaylarda takılıp kalmama konusunda dikkatli olmanız önemlidir. Biraz rahatlamak ve esnek olmak için zaman ayırmanız faydalı olabilir. Ayrıca, sağlık konularına önem vermek ve beslenme düzenine dikkat etmek de bugünün anahtarları arasında yer alabilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı bitmiş Başak burcuysanız, yeni bir eğitim alanına yönelmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizi mesleğe dönüştürmek istiyorsunuz. Estetik konularına daha sıcak bakabilir, kendinizi iyi hissedeceğiniz rötuşları yaptırmak için adım atabilirsiniz. Yalnız yaşayan Başak burcuysanız, daha küçük bir eve geçmek isteyebilirsiniz.

26 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahammülünüzün azaldığını hissedebilir ve kendinizi bu yüzden yıpratabilirsiniz. Elinizdeki şartları görün, işinizin gereklerini tanıyın ve kendinizi bunun sınırında tutun. Bu sizin daha az yorulmanızı sağlayacağı gibi beklediğiniz gibi gelişmeyen durumlar karşısında da mutsuz olmaktan, sağlığınızı tehlikeye atmaktan da koruyacaktır.

26 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzaklarla ilgili konular yolculuklar sizi daha fazla meşgul edebilir. Ancak hesapta olmayan durumları da düşünmeniz gerekebilir.

26 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hissettiğin soğukluk, kıskançlık, belirsizlik, huzursuzluk, korku, güvensizlik senin bilinçaltındaki kaynayan kazanlardır aslında. Ayın hareketleri zihnini, ruhunu ve bedenini çok etkiliyor. Bu dolunay ve yeni aylarda oluşan bir şey. Şu anda da yeni ay zamanındayız. “Gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağlıyorum” diye, bir olumlama verebilirim sana bugün.

26 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini biraz hassaslaşmış hissedebilirsin. Bu hassasiyetin etrafında olan bitenler dolayısıyla suistimal edilmemesi için kendini biraz geri çekmen gerekebilir. Sana yaramayan şeylerden uzaklaşmalısın bugün.

26 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, evinizi veya kişisel yaşamınızı canlandırıyor. Bugün bir ilişki bir engele ya da çıkmaza girebilir ancak bu geçicidir. Hayal kırıklıklarınızı masumlardan çıkarmaktan kaçının! Şu anda çatışıyorlarsa, hem ailenizi hem de kişisel yaşamınızı ve ilişkilerinizi daha iyi yönetmenin yollarını düşünün. Sahip olabileceğiniz savunmacı bir tutuma dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü bu, şu anda ihtiyacınız olmayan çatışmalara yol açabilir. Kimi ve neyi sevdiğiniz konusunda özellikle korumacı hissediyor olabilirsiniz. Birisi sizi sebepsiz yere reddediyorsa, yerinizde durmanın zamanı gelmiştir. Nitekim bugün herkesin biraz hassas olduğunu unutmayın.

26 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

26 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

26 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda var olan sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken biraz daha kontrollü olmanız gerektiğini de unutmayın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz.

26 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle olan ilişkinizde dikkatli davranmanız gereken bir gün. Ani kararların etkisi altında kalmanız, kıskançlık ve kavgaya neden olabilir. İş arkadaşları arasında bir yanlış anlama yüzünden sinirleriniz bozulacak. Çevrenizdeki kişilerden olumsuz tepkiler almamak için düşüncelerinizi ifade ederken dengeli olmalısınız. Haklı olduğunuzdan emin olduğunuz ve uzlaşma umudu taşımadığınız tartışmaları bir yerde bırakmak size o kadar zor gelmemeli. Maddi konularda fazla esnek davranmamanız gereken bir gün.

26 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 53" R
Ay
Boğa
04° 06' 46" R
Merkür
Başak
19° 28' 47" R
Venüs
Terazi
27° 00' 26" R
Mars
Yengeç
09° 13' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 56"
Satürn
Balık
15° 05' 08"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 30"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 27"
Lilith
Terazi
09° 13' 20"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>