Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sabrınız Taşıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Bakış açınızdan dilediğiniz gibi yarar sağlayabilecek olmanız da önemli. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Bakış açınızdan dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Şartlar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansına sahipsiniz.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizin geldiği noktayı düşünebilirsiniz. Kendinizi nasıl bir resmin içinde hayal ediyorsanız, ona hizmet etmeli ve yatırım yapmalısınız. Sınırlarınızı ve imkanlarınızı bilerek hareket edin, ekonomik ve sosyal kayıpları bu şekilde daha rahat önleyebilirsiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sağduyulu ve pratik zekanızla ön plana çıkabilirsiniz. Kendinizi daha önce başarısız olduğunuz konular üzerinde tekrar değerlendirmeniz, size yeni fırsatlar sunabilir. Ayrıca, ilişkilerinizde dürüstlük ve açıklık göstererek sorunları çözmek için adımlar atabilirsiniz. Kendinizi spora veya kendinizi geliştirmeye yönelik aktivitelere adamanız, ruhunuzu yenilemek için iyi bir fırsat olabilir.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinizde yaşanan olaylar artık tahammül seviyenizi zorluyor. Kendinize yeni biraramaya başlayabilirsiniz. Bu konunun bir an önce netlik kazanmasını isteyeceksiniz. Yeni spora başlayan Başak burcuysanız, eklem ağrılarınızdan dolayı gece uyumakta zorluk çekebilirsiniz. Vücudunuzun güçsüzleştiğini düşünebilirsiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmakta zorlandığınız bir gün olabilir. Kırıcı konuşmalara ya da gerilimlere mahal vermemek adına işlerinizi tek başınıza yürütmeniz, sonrasında da kendinize molalar oluşturmanız gerekebilir. Biraz düşünmek, hem psikolojik olarak durulmanıza hem de fiziksel olarak kendinizi ne kadar zorladığınızı fark etmenize yardımcı olacaktır.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerde yeni bir dönem yaşıyorsunuz. İşle ilgili konuşmalar ve zihinsel açıdan sizi oyalayan konulara odaklanabilirsiniz. Birden fazla işin sorumluluğunu almak sizin için zor olmasa gerek. Kariyere yönelik hedeflerinizin netleşmesini beklemenizde yarar olabilir. Bu günlerde kısa yolculukların veanlaşmalarının öne çıkması ile planlarınızda değişiklikler gündeme gelecek.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki gözle görülür iyileşme sizde umut hissi yaratabilir. Gününüzün bir kısmını işinizle tam ve odaklı bir şekilde ilgilenerek geçirmek isteyebilirsiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evi derleyip toplamak sadece temizlik yapmak anlamına gelmeyebilir senin için. Hayatını bir düzene oturtmak için yaşam alanından başlayabilirsin. Kendi hayatını ne kadar ciddiye aldığını, ona özenerek gösterebilirsin.

27 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farkında olsanız da olmasanız da hayatınız şu anda ilginç bir dönüşüm yaşıyor. Bu değişiklikler hakkında biraz bilgi edinmek için birkaç arkadaşınızla nereye gittiğinizi düşündükleri hakkında konuşun. Muhtemelen gidişatınız hakkında sizden daha fazlasını biliyorlar. Dedikodular var ve sizin de bu konuya dahil olmanız gerekiyor. Kurduğunuz bağlantılardan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz konusunda çok daha fazla araştırmaya hazırlıklı olmalısınız. Bugün duygularınızın düşüncelerinizle karışmasına izin verin. Eğer kalbiniz onlarda değilse büyük planların ne faydası var? Bugün zihninizi ve kalbinizi uyumlu bir hale getirmek için zaman ayırın.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Kendinize daha çok güvenmelisiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kariyer-iş veya aile hayatınızda bazı değişimler tetiklenebilir. Sağlığınıza dikkat. Otoritelerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle tartışarak ve konuşarak bulmanız gerekiyor. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini bir an önce kararlaştırın. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir. Mesleğinizde sizi olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsınız. Bu nedenle intikam almak istiyorsunuz. Dikkatli olun. Kendinizikonusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir.

27 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 28" R
Ay
Boğa
04° 00' 35" R
Merkür
Başak
19° 28' 01" R
Venüs
Terazi
26° 59' 56" R
Mars
Yengeç
09° 13' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 55"
Satürn
Balık
15° 05' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 28"
Lilith
Terazi
09° 13' 17"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>