Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geçmişin Hüznü Sarıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Hislerinizi ve düşüncelerinizi aktarma konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var.

Kişisel girişimleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sizi memnun edebilecek sonuçlar için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz ancak gereğinden fazla harcama yapmaktan da kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok çalışıyorsunuz sevgili başaklar. İnsanlara güvenmeli, sorumlulukları paylaşmalısınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek takviyeler alın, evcil hayvanlarınızla vakit geçirin. Sürekli önlem alsanız da işlerinizin yine de istediğiniz gibi gitmediğini artık görüyorsunuz. Rahatlayın.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygularınızı daha dengeli bir şekilde ifade etmek için fırsat bulabilirsiniz. İletişim konularında daha anlayışlı ve empatik olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanarak sanatsal aktivitelerle uğraşmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda etkili olacak bir Yeniay var. Rutine binen alışkanlıklarından vazgeçiyorsun. Müzik listeni güncellerken eski resimlere takılabilirsin. Geçmişi kurcalarken, sosyal medya kullanımına dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan birlikte olduğun kişinin ailesiyle ilgili sorunlarına bugün sen de dâhil olabilirsin.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve günlük sorumluluklarınız yoğunluk oluşturabilir. Detaylara odaklanarak verimliliğinizi artırabilir, görevlerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Aldığınız haberlerin, yaptığınız işlerin güvenilirliği konusunda çalıştığınız kişilere ve kaynaklara dikkat etmenizde fayda var.   

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Güçlü kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal davranışlar sergileyebilir ve sakin bir gün benimseyebilirsiniz. Kendinizi herkesle iyi geçinen bir halde görmek sizi bile şaşırtabilir.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size sunulan her şeyin karşılığını vermek isteyebilirsiniz. Bunu canlı tutmak elde ettiğiniz birçok imkanın ve kazanımın temelini sağlamlaştıracaktır. Artık bilginizin ve tecrübelerinizin zekatını vermek noktasında da bu temelden yola çıkarak bir yenilik yapmalı, yaşantınıza yeni bir sayfa açmalısınız.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sizi güçlendirecek kişisel değişiklikler yapmayı düşünmek için en iyi zamanlardan biri. Nitekim, şimdi kendinizi aşırıya kaçarak ifade etmekten kaçınmanız önemlidir, çünkü fikrinizi oldukça dramatik bir şekilde ortaya koyma eğilimindesiniz. Arzularınızı yerine getirmek için acele etmemeye dikkat edin çünkü ne kadar çok zorlarsanız, o kadar çok dirençle karşılaşırsınız. Acele etmek ve sabırsızlık şu anda sorunları daha da kötüleştirme veya yeni sorunlar yaratma eğilimindedir. Randevular iptal edilirse veya planlar değiştirilirse, boşalan zamanınızı olumlu olarak değerlendirmeye çalışın.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir kırılma noktası yaşayabilirsin ve bu seni kopma noktasına sürükleyebilir. Bu durumda ya kabullenişe geçmelisin ya da mücadele etmelisin. Öncelikle mücadele etmeye değer mi bir düşünmelisin. Olumsuz sürprizlerle karşılaştığında cesaret ve sabrın sayesinde zarar görmeden hayatına kaldığın yerden devam edebilirsin. Aslında bu çok çok kolay, umutların hiçbir zaman bitmesin.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel gelişim, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz ancak sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin. Aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Parasal sorunlarınızı çözümleyemeseniz bile sıkıntınız hafifleyecek.

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 30' 31" R
Ay
Yengeç
19° 52' 01" R
Merkür
Akrep
14° 57' 23" R
Venüs
Yay
06° 47' 42" R
Mars
Yengeç
25° 30' 58" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 13" R
Satürn
Balık
13° 09' 12"
Uranüs
Boğa
26° 13' 31"
Neptün
Balık
27° 40' 41"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 48' 56"
Lilith
Terazi
12° 51' 11"
True Node
Koç
06° 23' 32"
Son Güncelleme : 23/10/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>