Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sakinliğini Koruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, şartlara uygun adımlar atmalı ve birlikteliğinizi zorlayabilecek herhangi bir girişimde bulunmamalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir gün. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atmanız gerekmekte. Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha planlı olmalısınız. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir gün. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara bakış açınız her şeyi değiştirebilir. Bu değişimin olumsuz yönde olmaması için, bugüne kadar izlediğiniz bazı yolların başarısız olduğunu kabul etmelisiniz. İş görüşmeleri, yazıyla ilgili çalışmalar, okuma alışkanlığı kazanmak adına iyi bir gün olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Etrafınızdaki herkesten biraz olsun uzaklaşmak isteyeceksiniz. Canınızı sıkabilecek her ne varsa onu düzeltmeye çalışın. Kişisel olarak ön planda olmak isteyeceksiniz ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Doğru adımlar atmanız gereken bir gün.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmaktan ve üretmekten asla geri durmuyorsun. Yeni şeyler ortaya çıkartmak seni mutlu ediyor. Farklı anlarda faaliyet göstermek için önüne önemli fırsatlar çıkabilir. Evli Başak burcuysan, eşinin ailesiyle sorunlar yaşayabilirsin. Her şeyi alttan almaya çalışan hâlinle eşin gurur duyacak.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan taleplerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için çaba harcayın. Sürekli bir çaba içinde gibi görünseniz de, aslında sevdiğiniz şeylere olan tutkunuz için çabaladığınızı ve onun size sağlayacağı huzuru keşfedeceksiniz. Bu motivasyonla hareket ettiğinizde, karşılaştığınız sürprizlere olan yaklaşımınız da değişecektir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdekiler kardeşler bugün size farklı fikirler ve sürprizler getirebilir. Düşüncelerinizde daha yapıcı olmaya çalışmalısınız.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak ve beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun, zaman içerisinde başınıza gelebilecek ufak tefek kazalar ciddi sonuçlar doğurmayacak olsa da sinir düzeyinizi arttırabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişilere vakit ayırmak isteyeceksin. Ancak bu vakti bulmakta biraz zorlanabilirsin. İlgilenmen gereken bazı meseleleri aradan çıkarmak için fazladan bir çaba göstermen gerekecek bugün.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, iletişim bugün ön planda, dikkate değer ve şimdi büyük fikirler ortaya çıkabilir. Bugün perspektif kazanıyorsunuz ve oldukça ilham almış hissedebilirsiniz. Problem çözmek eğlenceli olabilir ve ruhunuzu ısıtabilir. Bugün fikirlerinizle inanılmaz derecede gurur duyabilir ve onları ifade etmekte başarılı olabilirsiniz. Ayrıca iyi mizahınız ve sözlerinizle birisini kendinize çekebilirsiniz. Bugün ilginç ve akıllı insanlara ilgi duyuyorsunuz ve başkalarının ikilemlerini çözmeye yardımcı olma eğiliminde olduğunuz için onlar da size ilgi duyuyor. Gün, küçük düzeyde konsantrasyon gerektiren küçük görevleri tercih etme eğiliminde olsa da, bugün herkesin hemfikir olduğu gibi, ekip çalışmasını içeren bir projede oldukça başarılı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Temkinli hareket ederek, her şeyi önce karşı taraftan beklemelisiniz. Bilinçaltınızda yapılandırdığınız olayları yeniden gözden geçirmek için, elinize geçecek fırsatları kullanmalısınız. Elinize ilginç fırsatlar geçiyor.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahat veya eğitim alanlarında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ani değişimler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmeyin. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. Mesleğinizde yapmak istediğiniz bir atılım, bir yenilik var. Yapmayı planladığınız bir deneme, belki de, sandığınızdan da az risk taşıyor. Ama yine de göze almaya değer. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>