Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Düzen Kuruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekebilirsiniz. İlişkinizden yana var olan düşünceleriniz farklılık gösteriyor ve bu da sıkıntıları beraberinde getirebilir.

Daha sabırlı olmalı ve her şeyin hemen gerçekleşmesini beklemekten kaçınmalısınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi zora sokabilirsiniz. Bilinçli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabır ve anlayış gösterdiğiniz her şeyin farklı bir dönüşü olabilir. Kendinize hakim olmayı, doğru bir üslupla hareket etmeyi ilke edindiğinizde hiçbir olumsuz söz sizi kötü etkilemeyecektir. Profesyonellik sadecehayatında değil, aile yaşantısı ve sosyal alanlarda da kurtarıcıdır.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara odaklanmak yerine genel resme bakmaya çalışın. Belki de ufak detaylar sizi sadece yavaşlatacaktır. Duygusal konularda ise mantıklı kararlar vermeye çalışın. İletişimde açık ve net olmak size yardımcı olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde verimli bir gün geçirebilirsiniz. Keskin zekanız ve analitik yeteneklerinizle karşınızdakileri etkileyebilirsiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Başak burcuysan, önceliklerini gözden geçirebilirsin. Kendini ifade etme bağlamında yeni yollar deneyebilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan ilişkinde güç ve ego savaşlarına dikkat etmelisin. Akşam saatlerini arkadaşlarına ayırmak isteyeceksin. Eski günlerden konuşmak, iyi gelecek.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hukuksal sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşıldığınız, doğrusunu ortaya çıkaramadığınız durumlar karşısında profesyonel ve mantıklı davranmalısınız. Emin olduğunuz hiçbir şey sizi yanıltmayacaktır; bu yüzden zaman ayırdığınız ve çabaladığınız konulara dikkat edin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla planlamalar için bir araya gelebilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizde idealist davranabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular olabilir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kalbinizin isteklerine karşın cesur adımlar atmanız gerekmekte. Aşk hayatınızda hareketlenme söz konusu olacak.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla bazı konuşmalar yapman gerekiyorsa eğer ne konuştuğundan emin olman gerekecek. Dedikodularla veya kulaktan dolma bilgilerle insanlara bir şeyler anlatmamalısın. Daha sonradan pişman olacağın şeyler söylememelisin bugün.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün hayallerinizi ve ideallerinizi keşfetmek için iyi bir zaman. Gün, geçmişteki veya şimdiki önemli bir ilişkiyi, ilişki ihtiyaçlarınız veya hayatınızdaki bir kişi hakkında yeni bir bakış açısına olan ihtiyacı akla getirebilir. Bu enerjiden yararlanabilmeniz için olayların daha doğal hızında akmasına izin vermek önemlidir. Bakış açınızı veya yaklaşımınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Şimdi, bir kişiden veya ilişkiden dürüstçe ne istediğinizle temasa geçtiğinizde bu önemli bir iç gözlem yapmanıza yol açabilir. Başkalarıyla bağ kurmak tatmin edici olabilir. Hayatınızda

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz ortada.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer hayatınızda şans sizden yana. Yeni fırsatlar ve gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karar verme aşamasında acele etmeyin. Gününüz harika geçsin.

3 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Çevresel desteği üzerinizde hissedeceksiniz.

3 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>