Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hareketleniyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Geçmişte yapmış olduğunuz hatalardan ders çıkarmalı ve tekrar etmemeye çalışmalısınız. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Parasal kayaların yönetimi konusunda her şey daha iyiye gidebilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bildiklerinize göre hareket etmenin önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bugün yeni bilgiler edinebilir, hem insanlar hem de üzerinde çalıştığınız işler hakkında bazı deneyimler yaşayabilirsiniz. Yaşadıklarınızı unutmayın ama sizin işinize yaramayacak olanları da ayrıştırıp onlarla vedalaşmayı da ihmal etmeyin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içinizdeki huzursuzluğu dışarı yansıtabilirsiniz. Duygusal bağlantılarınızda belirsizlikler hissedebilir ve içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. Sizin için önemli olan konularda netlik sağlamak için kendinize zaman tanıyın. Sizi rahatsız eden durumlarla başa çıkmak için yapmanız gereken adımları düşünün ve adımlarınızı sağlam atın. İçsel dengenizi korumak için meditasyon ve egzersiz gibi yöntemlere başvurabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan faktörlerle başa çıkmak için kendinize zaman ayırın ve sevdiğiniz aktivitelere odaklanın. Bugün, duygusal olarak dengenizi korumak için kendinizi ve ihtiyaçlarınızı ön planda tutun. İyi bir dinlenme ve dinginlik günü olması dileğiyle.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Başak burcuysanız bugün, uzun zamandır beklemede olan işlerinizle ilgili önemli haberler alabilirsiniz. Bazı sözleriniz karşısında alıngan tavırlar sergileyen arkadaşlarınıza sert tepki gösterebilirsiniz. Çocuksu davranışlara tahammülünüz yok! Uzak mesafeli ilişkisi olan bir Başak burcuysanız, partnerinizin tavırları sizi şüpheye düşürebilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizin geldiği noktayı düşünebilirsiniz. Kendinizi nasıl bir resmin içinde hayal ediyorsanız, ona hizmet etmeli ve yatırım yapmalısınız. Sınırlarınızı ve imkanlarınızı bilerek hareket edin, ekonomik ve sosyal kayıpları bu şekilde daha rahat önleyebilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Önemli değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıra dışı olana ilginiz olsa da çok uzun süre geçirince sıradan haline gelebilir. Bağnazlık ya da aşırı tutuculuk gibi ruh halleri baş göstererek sizi huzursuz edebilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla gireceğin tartışmalarda sözlerinde daha özenli olman gerekebilir. Olası yanlış anlaşılmaları engelleyerek ortamın sakinliğini korumak senin için önemli olabilir. İnsanların tepkilerini abartmadan vermesini sağlamak biraz sana düşebilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün çevrenizdeki duygusal atmosfere karşı daha duyarlı olabilir, kendinizi merkeze alma ve en derin duygu ve arzularınızla bağlantı kurma şansına sahip olursunuz. Nitekim, mali durum hakkındaki korkular veya hayatınızdaki biriyle çatışan fikirler konusunda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Sağlıksız takıntılara karşı gözünüzü açık tutun. Hayatınız üzerinde kontrol sahibi olamama korkusu, bazı şeylere, insanlara ve durumlara tutunmanıza neden olabilir. Bilinçli olarak kendinize biraz da olsa izin vermeniz artık faydalı olabilir. Para ya da aşkla ilgili endişeler gerçekçi de olabilir ancak sizi meseleleri halletmeye motive etmiyorlarsa enerjinizi boşa harcıyorsunuz demektir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Gireceğiniz ortamlara dikkat etmelisiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün enerjik, atak olacaksınız. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana şans sizinle ancak aile, ev konularında dikkatli olmalısınız. Gününüz güzel geçsin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınız sevgilinizi şımarttığınızı düşünüyor. Siz ise sürekli vermekten bir türlü vazgeçemiyorsunuz. İşinizle ilgili gösterdiğiniz aşırı hırs sizi doğru olandan alıkoyuyor ve hedeflediğiniz yolda zirveye çıkmanıza engel oluyor. Artık uzun vadeli düşünmeli ve zararlı işlerle uğraşmamalısınız. Çünkü farkında olmadan kendi kendinize zarar veriyorsunuz. Parayla ilgili sorunlar sizi yorabilir. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin hareket etmeyi öğrenin

4 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 04' 35" R
Ay
Boğa
02° 46' 15" R
Merkür
Başak
19° 18' 44" R
Venüs
Terazi
26° 53' 50" R
Mars
Yengeç
09° 10' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 37"
Satürn
Balık
15° 05' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 29"
Neptün
Balık
28° 31' 39"
Plüton
Oğlak
29° 44' 60"
Chiron
Koç
22° 16' 41"
Lilith
Terazi
09° 12' 44"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>