Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tüm Gözler Üzerinizde Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz açısından sizi memnun edecek gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki anlaşmazlığın son bulması için harekete geçmeniz gerekmekte.

Belirsizlikler yaşanacak olsa da kendinizi toparlamaya çalışın. Başarılar üzerindeki etkinliğinizin tam olarak karşılık bulma ihtimali de var.

Daha karmaşık durumlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun harcamalar gerçekleştirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bildiklerinizin dışına çıkmalısınız. Farkında olmasanız da, kalıplaşmış düşünceler sizi belli bir kalıbın içinde olmaya zorluyor. Bu zorluğun sizi olumsuz yönde daha fazla etkilememesi için esnemeyi öğrenmelisiniz. Farklı insanların görüşlerini dinlemek, uzman tavsiyesi almak bu konuda size yol gösterici olabilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, detaylara odaklanacak ve pratik çözümler üreteceksiniz. Analitik becerilerinizin ve organize yeteneklerinizin ön plana çıkacağı bir gün olacak. İş veya projelerinizde verimli bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Ancak, aşırı eleştirel olmaktan kaçınmanızda fayda var. İletişim konularında dikkatli olun ve yanlış anlamalara meydan vermemeye özen gösterin. Evinizle ilgili konulara zaman ayırmak da sizi rahatlatabilir. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek ve ev düzeninizi yeniden düzenlemek için harika bir gün olabilir. Keyifli ve sağlıklı bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bol köpüklü bir kahve içerek, hafta sonuna güzel bir giriş yapmak isteyebilirsiniz. Güne geç başlasanız da işlerinizi halletmek için hızlı hareket ediyorsunuz. Bu akşam arkadaşınızın doğum günü, özenle hazırlanacaksınız. Dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. İlişki olmayan bir Başak burcuysanız, sosyal medya üzerinden romantik bir teklif alabilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözlemlerinizle doğruyu yanlışı ayırt edebilirsiniz. Özellikle sosyal mecralardaki paylaşımlarınıza dikkat etmeli, hangi konuların destekçisi olacağınızı iyi seçmelisiniz. Dürüst ve faydalı işler peşinde koşan biri olmak, sizi sadecekonusunda değil sosyal açıdan da kazançlı çıkaracaktır.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi psikolojik açıdan etkileyen ya da bağlayan durumlar gündeme gelebilir. Gururunun kurbanı olmamaya çalışmalısınız.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni yerler keşfetmek ya da deniz kenarında vakit geçirmek de size oldukça iyi gelecektir, ruhunuzu tazeleyip, yenileyecektir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapman gereken işleri ertelemekten vazgeçmelisin bugün. Sürekli ileriyebırakmak, sonradan altından kalkamayacağın yükler oluşturabilir çünkü. Sorunları bugün erkenden halletmek senin için daha iyi olacak. Sağlıklı bir plan ve program bütün işini yoluna koyabilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızı anlamlandırma konusunda daha güçlü bir arzu yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızı analiz edebilir, duygularınızı dile getirebilir veya oyunlara ve yaratıcı uğraşlara daha fazla zihinsel enerji harcayabilirsiniz. Bu etki, özellikle zihinsel düzeyde, yaratıcı yönünüzü harekete geçirir. Sözlerinizin gücü artık belirgindir, hayatınıza yeni fırsatlar getirir. Sözlerinizle biraz daha yaratıcı veya şakacı olabilir, görüşlerinizi paylaşma konusunda ise daha cesur olabilirsiniz. Bu döngü sırasında ilgi çekici yerler daha entelektüel olabilir veya zekanız aracılığıyla insanları kendinize çekersiniz. Özellikle ruhunuzla yeniden bağlantı kurma ihtiyacınızı onurlandıran aktiviteler memnuniyetle karşılanır.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seni bekleyen başarılı zamanlar var. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul edebilirsin. Çünkü tuttuğunun altın olması var. Evrene gönderdiğin enerjiler, yine sana dönüyor. Şifa, saygı, sevgi, dua, hakkaniyet ve fedakarlıklar olduğu gibi beddua, dedikodu, nefret, yokluk bilinci ve kıskançlık enerjileri de vardır. Böyle soğuk enerjilerden bugün kaçmalısın. Olumlu düşünmeye devam etmelisin.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Bir an önce aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmelisiniz. İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz takdirde yoluna girecek. Bir dostunuzla aranızdaki sürtüşme gizliliğini kaybedip su yüzüne çıkabilir. Maddi açıdan pek parlak bir gün değil. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

2 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 05' 07" R
Ay
Boğa
02° 54' 19" R
Merkür
Başak
19° 19' 44" R
Venüs
Terazi
26° 54' 30" R
Mars
Yengeç
09° 11' 08" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 39"
Satürn
Balık
15° 05' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 28"
Neptün
Balık
28° 31' 38"
Plüton
Oğlak
29° 44' 59"
Chiron
Koç
22° 16' 39"
Lilith
Terazi
09° 12' 47"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:43

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>