Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Erkek Figürlerine Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Duygularınızı net olarak ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Karmaşık durumlar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçte olduğunuzu unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda belirsizlikler yaşanabilir. Fırsatları net olarak değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çıkmazda olduğunuzu düşündüren konuları ele almalısınız. Bunu sürdürmenin faydasının olmadığını bildiğiniz halde ısrar ettiğiniz durumlar olabilir, yüzleşmeyi deneyin. Problemlerinizi gerekçe gösterip bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz; yaşadıklarınızın faturasını bunun muhatabı olmayan kişilere kesmemelisiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Başak burcunun bugün ilaç gibi gelecek bir enerji ile karşılaşacağına işaret ediyor. Bugün karmaşadan uzak durmaktan ve pratiklikle hareket etmekten yana olacaksınız. Detaylara odaklanacak, planlı ve titiz bir şekilde işlerinizi halledeceksiniz. Aynı zamanda çevrenizdeki insanlara destek olmak ve yardımcı olmak için de istekli olacaksınız. Dikkat eksikliği yaşamamak için kendinizi her zamankinden daha fazla odaklamaya çalışmalısınız. Sağlık konusunda da dikkatli olun ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin. Bugün iyi bir organizasyon ve disiplinle verimli bir gün geçireceksiniz. Keyifli bir gün dilerim!

1 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, güne hiç beklemediğiniz bir kişiden gelen mesaj ile başlayabilirsiniz. İlişkisi olan bir Başak burcuysanız, alacağınız bu mesaj partnerinizle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. Çalışan bir Başak burcuysanız, çalışma ortamınıza karşı her zamankinden daha gözlemci yaklaşabilirsiniz. Ailedeki erkek figürleriyle aranızda birtakım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

1 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu düzenleme isteğinin altında, kendinize her manada yeni bi stil oluşturma arzusu yatabilir. Bu arzuyu takip edin, o zaman sınırlarınız bulunduğunuz çevreye bağlı kalmayacaktır.

1 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için kendinizi zorlamanız gerekebilir. Karşınızdaki otorite figürleriyle uğraşmak sizi yorabilir. Değişiklik için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların hepsine eşit değer vererek maddi manevi zarara uğramamaya dikkat edin. Böyle durumlarda sevdiklerinizin fikirlerini alarak kontrollü ilerleyebilirsiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak çevrende varlığından rahatsız olduğun insanlar olabilir. Sadece yanında olmaları bile canını sıkabilir hatta bu kişilerin. O yüzden kendi sınırlarına ve bulunduğun ortamlara dikkat etmen daha iyi olacak.

1 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün birdenbire ortaya çıkan tuhaf arzular veya istekler ve aynı zamanda da kendinizi şımartmamanız gerektiğine dair bir duygu olabilir. Gün sizi sorumluluktan kaçmaya, kendinizle ilgili şeyleri saklamaya veya muhtemelen kendiniz için ayağa kalkmanız gerektiğinde sakinleşmeye teşvik edebilir. Yine de zamanlama mükemmel değil, bu yüzden emin değilseniz, ne istediğiniz netleşene kadar işleri bir kenara bırakın. Arzuların kesin olarak belirlenmesi zaman alabilir. Dikkatinizi hak eden şeyler dışında her şeye odaklanma eğiliminize dikkat edin!

1 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.

1 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili alanlarda şans ve fırsatlar sizinle olacak. Ancak ev, ailenizle ilgili iletişimde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

1 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün üzerinizde etki bırakacak kişileri doğru yorumlamaya ve kendi duygularınızı anlamaya dikkat edin. Aşk hayatınıza dair olan olayları düşünüp, uygun çözümler bulmaya çalışmalısınız. Yavaş yavaş duygularınız durulmaya başlayacak. Uzun süredir aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açıksınız. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün.

1 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 04' 35" R
Ay
Boğa
02° 46' 15" R
Merkür
Başak
19° 18' 44" R
Venüs
Terazi
26° 53' 50" R
Mars
Yengeç
09° 10' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 37"
Satürn
Balık
15° 05' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 29"
Neptün
Balık
28° 31' 39"
Plüton
Oğlak
29° 44' 60"
Chiron
Koç
22° 16' 41"
Lilith
Terazi
09° 12' 44"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>