Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rahat Hareket Ediyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karmaşık durumları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Doğru ve dengeli adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyi olabilir.

Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda daha sabırlı davranın. Gelir ve gider arasındaki dengeyi mutlaka korumaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek kaygısı duyabilirsiniz. Daha önce yaptığınız işlerden yola çıkarak yeni bir şeyler deneyebilirsiniz. Bu konuda kiminle konuşacağınızı dikkatli seçmelisiniz; özellikle baskın kadın figürlerle iletişime geçerken kelimelerinize ve sabrınıza dikkat edin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hayatınızda biraz daha düzen ve organizasyon sağlamak için harika bir fırsatınız olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve önemli detaylara odaklanmak için enerjiniz yüksek olacak. Bu nedenle, işlerinizi planlayın ve önceliklendirmeye çalışın. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmek ve kendinize zaman ayırmak da önemlidir. Olumlu bir bakış açısıyla bugünün zorluklarıyla başa çıkabilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirirken de keyif alabilirsiniz. Unutmayın, küçük adımlar büyük fark yaratabilir. Kendinize güvenin ve bugünün sunduğu fırsatları değerlendirin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi özünüzü baz aldığınızda yaşadıklarınızın sizi negatif, hayata karşı önyargılı, keskin biri haline getirmesini istemiyorsunuz. Bu durum karşısında daha dirayetli davranıp, hayata en emin olduğunuz, kendinizi en iyi hissettiğiniz yerlerden tutunmaya çalışıyorsunuz. Bir süredir esnediğiniz konularda rahatladığınızı, psikolojik olarak daha rahat hareket ettiğinizi anlayacaksınız.

30 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras ve hakların dağıtılması gibi konular gündeminize gelebilir. Burada bir inisiyatif alarak imkanları daha doğru bir şekilde değerlendirmek adına fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda geri planda kalmamayı öğrenmelisiniz.

30 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın son gününe son derece mutlu ve rahat enerjilerle giriyorsunuz. Hayatın tadını çıkarmak, dostluklarınızdan keyif almak için canlı şartlar yaratacaksınız. Size sağlanacak olanaklarla yeni planlar yapabilirsiniz. Zira Ümitlerinizi yeniden tasarladığınız bu süreçte yenilik yapmak, gelecekle ilgili beklentilerinizi büyütmek için fırsatlarınız var.

30 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızdaki endişe ve belirsizliklerin arttığını hissedebilirsiniz. Zamanınızı verimli şekilde kullanışınızın başarılarını bugünlerde alabilirsiniz.

30 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında olan olaylar hakkında aşırı düşünmekten vazgeçmelisin, özellikle de bugün. Bir olay hakkında ne kadar fazla düşünürsen o olay hakkında bir şey yapman zorlaşabilir çünkü. Hislerine yenik düşmeden ve pratiklikten şaşmadan hareket etmelisin.

30 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, günün enerjileri beklemek için daha iyi olabilir. Odaklanma yeteneğiniz dağılma eğilimindedir. Aşırı yükü önlemek için yeni projeler veya taahhütler üstlenmekten kaçınmayı hedefleyin. Geçici olarak yardıma veya desteğe ihtiyacı olan kişilere öncelik verildiği için istediğinizi yapmanız kolay olmayabilir. Sosyal hayatınızda ya da bir projeyle ilgili belirsizlikler bugün sizi tedirgin edebilir. Bugün size gelen yeni fikirler ve vaatlerin kalıcılığı çok az olabilir. Bu nedenle, sabırlı olmayı hedefleyin ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanın dolambaçlı bir yolunu kabul edin veya hedeflerinize daha doğrudan ulaşmak için daha iyi bir zaman bekleyin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmay

30 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatle ilgili ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde sevgilinizle sözlü tartışmadan uzak durun, fakat beklentilerinizi açıkça dile getirmekten de kaçınmayın. Gerekirse, arada sırada ondan uzaklaşın, bu size rahatlama zamanı sağlayacak. Bir süredirhayatınızda devam eden hareketlilik ve gerginlikten yoruldunuz. Bugünortamındaki dedikodulara kulaklarınızı tıkayarak sakinleşmeye çalışmalısınız. Hesaplı yaşıyorsunuz, ama hesabınızı pek bilemediğinizden bütçeniz hep açık veriyor. Soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

30 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 04" R
Ay
Boğa
03° 54' 24" R
Merkür
Başak
19° 27' 15" R
Venüs
Terazi
26° 59' 25" R
Mars
Yengeç
09° 13' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 53"
Satürn
Balık
15° 05' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 29"
Lilith
Terazi
09° 13' 14"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>