Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda var olan tercihleriniz konusunda elinizden geleni yapmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacak. Ayrıca, birlikteliği olmayanlar için de yeni gelişmeler yaşanabilir.

Sahip olduğunuz etkiden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacak olmanız da önemli. Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşanmayacak. Dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili başaklar, artan sorumluluklarınız psikolojik ve fiziksel sağlığınızı etkiliyor. İnsanlara sorumluluk verin,yükünüzü azaltmaya çalışın. Biraz dinlenmeniz ve kendiniz için bir şeyler yapmanız gerekiyor.Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek takviyeler alın.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Duygusal açıdan yakın olduğunuz kişilerle iletişiminizi güçlendirmek için çaba göstermelisiniz. Endişe duyduğunuz konulara odaklanmak yerine, kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz. Bugün enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanmaya gayret edin.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi kontrol etme arzun, detaylarla fazla boğulduğun bir gün yaşamana neden oluyor. Farklı aktivitelerle uğraşmak üzere harekete geçiyorsun, yeni deneyimler seni rahatlatacak. Çocukları olan bir Başak burcuysan, biriken ihtiyaçlarının peşinde koştururken yorulduğunu fark edeceksin.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde duygusal bağlar kurma isteği duyabilirsiniz. Grup etkinliklerine katılmak veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek keyif verebilir. İşbirliği ve destek arayışında olabilirsiniz; bu konuda açık olmak alacağınız tekliflere de imkan verecektir. 

4 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konuları sağlamlaştırma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda temkinli olmayı ve gününüze orta derecede egzersiz eklemeyi ihmal etmezseniz kendinizi çok dinç hissedeceksiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

“Yanılmışım” demekten korkmak ve buna karşı olumsuz tepkiler geliştirmek sizi bir noktaya taşımayacaktır. Kabullenmeniz ya da özeleştiri yapmanız gereken bir konu olduğunda bununla ilgilenmelisiniz. Hakkınız olan size dönecektir, bu hakkın hangi yönde olacağını da tepkilerinizle belirleyecektir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün zaman zaman biraz hüzünlü hissedebilirsiniz. Bazı arzularınızın ani ve geçici olabilir. Gün ilerledikçe size iyi hizmet edecek yeni bakış açılarına ve fikirlere yol açabilir. Bugünün olayları, mali durumunuzu iyileştirmek veya kazançlarınızın sorumluluğunu almak için hangi adımları atmanız gerektiğini olağanüstü bir şekilde netleştirebilir. Nitekim kendinize meydan okumak yerine, halihazırda sahip olduğunuz yeteneklere ve kaynaklara geri dönmek cazip gelebilir. Bu bazen iyi olabilir ancak şu anda fırsatları yatıştırmaktan veya kaçırmaktan kaçınmak hayati önem taşır. Her zamankinden çok daha çekici görünseler bile, büyük sözler vermekten kaçının.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olarak daha etkin yaklaşımlar ortaya koymak isteyeceksiniz. Çevresel koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini siz de iyi biliyorsunuz. Çözüm arayışlarınızın da istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var. Doğru olduğunu bildiğiniz adımlar atmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evdeki sorunlar veya tartışmalar sizin aşırı maddi isteklerinizden kaynaklanıyor. Ev çevresinde önemli değişiklikler yapın. İstikrarlı ev hayatı kariyerinize yardımcı olacaktır.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışın. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz işle ilgili bir görüşme bu gün yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Cesaretli olun.

4 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>