Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişiklik Arıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeniz gerekiyor.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamanız daha iyi olabilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz sizin açınızdan önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Stresli geçen bir haftanın sonuna doğru gelirken bunun üzerinde durmamalısınız. Zaman her şeyi geride bırakırken sizi de ileriki günlere taşır. Buna güvenin, kendinize ve hedeflerinize odaklanın; hayat dünde değildir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal açıdan oldukça hassas olabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmalı ve karşınızdaki kişilerle anlayışlı bir şekilde iletişim kurmalısınız. İş hayatınızda önemli kararlar almadan önce detaylı bir şekilde düşünmeli ve planlamalısınız. Bugünün enerjisi sizi yazılı veya sözlü iletişim konularında destekleyecek, ancak aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Umarım bugün sizin için huzurlu ve keyifli geçer.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyadan yeni kişilerle tanışabilirsin. İçlerinden biri cesur ve samimi tavırlarıyla seni etkileyebilir. Dolabına yeni parçalar ekleyebilirsin. Yakın çevrendeki bazı kişilerin ilişkilerine dair şaşırtıcı gelişmelerden haberdar olabilirsin. Henüz yeni ayrılmış bir Başak burcuysan, geçmişi geçmişte bırakamaya söz verebilirsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde dengeyi bulmaya çalışmanız gerekebilir. Ortaklarınızla açık ve dürüst iletişim kurun. Düşünceleriniz ve yaşadıklarınız arasındaki farkı ortadan kaldırmak, herkesin her şeyi fark etmesini sağlamak için bugün yapacağınız görüşmeler önemli olacaktır. İş birliği ve ortaklıklar yoluyla hedeflerinize ulaşabilirsiniz.  

4 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmele yaklaşmak için yavaş adımlarla ilerlediğiniz bugünlerde özellikle beklediğiniz mesleki haberlerin geldiği görmek sizleri oldukça ferahlatabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fikirler, farklı konular ve öğrenme ile alakalı durumlar dikkatini çekebilir. Bu güzel isteğin nereden geldiğini görmen gerekecek. Yeniye olan tutkun etrafında daha farklı şeyleri keşfetmeni de sağlayabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün erken saatlerde aşırı merak sizi rahatsız edebilir. Endişeler başkalarıyla etkileşimlerinizi olumsuz etkileyebilir. Bir projeyi kendinize saklamak faydalı olabilir. Zihinsel enerjinizi yaratıcı ve olumlu bir şeye kanalize etmelisiniz. Yeni bir gözlem hakkında iletişim kurmadan önce tüm gerçekleri toplayın. Gün ilerledikçe sosyalleşmek ve paylaşmak daha kolay hale gelir. Kişisel bir ilgi veya öğrenme çabasına adanmak için heyecan duyabilirsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bugün yeniden yapılanmaya ihtiyacınız duyacaksınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmayı başaracaksınız. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer hayatınızda ve kadersel sözleriniz ve düşünceleriniz önemli olabilir. Partner veya ortağınızla ilgili konularda yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

4 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Midenize dikkat edin.

4 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>