Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Paylaşımlarınıza Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki belirsizlikleri tamamen geride bırakmaya odaklanın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları görmezden geldiğiniz sürece istediğiniz düzeyde bir ilişkiye ulaşamayacaksınız.

Her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Enerjinizi doğru anlamda kullanmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmayacağınız bir gün ve bundan en iyi şekilde yararlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız kaldığınız zamanların, kendiniz için değerlendireceğiniz bir süreç olduğunu fark etmelisiniz. Dışarıya yansıtmasanız da, bundan duyduğunuz rahatsızlık sizin yol almanıza engel olabilir. Bugün tarihteki önemli kişilerin kendileriyle nasıl zaman geçirdiğini araştırıp zamanınızı dolduracak yeni alternatifler bulabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mükemmeliyetçi tarafınızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Detaylara odaklanacak ve işlerinizi düzenleme isteği duyacaksınız. Ancak, kontrolsüz bir şekilde fazla detaylara takılmaktan kaçınmalısınız ve esneklik göstermelisiniz. Aynı zamanda, kendinizi gereksiz streslerden koruma konusunda dikkatli olmanız önemlidir. İş ilişkilerinde ise çözüm odaklı ve mantık çerçevesinde hareket etmeniz, başarıyı getirebilir. Sevdiklerinizle de uyumlu bir iletişim içinde olmak keyifli bir gün geçirmenizi sağlayacaktır.

5 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Başak burcuysanız, parterinizin arkadaş çevresiyle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Bugün, sosyal medyadaki paylaşımlarınıza dikkat etmelisiniz. Yakın çevreniz tarafından mercek altına alınmış olabilirsiniz. Yöneticilik yapan bir Başak burcuysanız, ekip üyelerinizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi düzenleyebilir, bunun işinize olan etkilerini de değiştirebilirsiniz. Birbirini anlayan insanların daha iyi işler yapacağına olan inancınız artıyor. Duygusal olarak rahatlayabilir ve kendinize yeni seçenekler oluşturabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişim gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Teknik konularda zorlanabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi hissettirecek yatırımlar yapma niyetiniz varsa hedeflerinize ve çevrenizdeki bunu başarabilecek kişilere güvenerek hızlıca yol kat edebilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde tekrara düşmemek için uğraşman gerekebilir, özellikle dekonularında. Kendini tekrar etmek üretken olmanı engelleyebilir çünkü. Yaratıcı ve üretken olmak için zihnini yeni konulara açarak her fırsatı değerlendirmelisin. Aynı konularda takılı kalmamak önemli olabilir.

5 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sıcak bağlantıları ve iletişimi teşvik eder. Düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşma ihtiyacınız ve bunu yapma yeteneğiniz veya fırsatınız da artar! Ayrıca bu şeylerden daha çok keyif alırsınız. Mutlu haberler veya olumlu eleştiriler alabilirsiniz. İnsanlarla uyum sağlamak daha kolaydır. Zihniyetiniz olumludur ve bu da size her alanda size yardımcı olur. Sosyalleşme, öğrenme ve bağlantı kurma yeteneğinizi geliştirir. Önümüzdeki haftalarda aşk ilişkilerinde zihinsel uyumluluk özellikle önem taşıyor. Bugün, aile çevresinde veya sevdiklerinizle birlikte büyüme hissi için güzel enerjiler yanınızda.

5 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Yollarınız bir daha kesişmeyecek; bunun siz de farkındasınız.

5 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

5 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yanlış bir kapana kısılmışlık duygun var. Maddi şeylere çok fazla odaklanıyorsun. Olumsuz ya da korku odaklı düşünceler seni bloke edebilir. Beklediğin ve beklemediğin her yerden olumlu, harika ve hayranı olacak şekilde mesajlar gelebilir, bunu unutma.

5 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır aşk hayatınızın durgunluğundan şikayet ediyordunuz. Tanışacağınız bir kişiden çok fazla etkilenmeniz mümkün. İş disiplininiz mükemmel. Kendi işinizi kendiniz görebilecek kadar güçlüsünüz, tek eksiğiniz kendinize güveniniz. Bugün bir girişimde bulunursanız alacağınız ilk netice size cesaret verecek. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

5 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 04' 35" R
Ay
Boğa
02° 46' 15" R
Merkür
Başak
19° 18' 44" R
Venüs
Terazi
26° 53' 50" R
Mars
Yengeç
09° 10' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 37"
Satürn
Balık
15° 05' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 29"
Neptün
Balık
28° 31' 39"
Plüton
Oğlak
29° 44' 60"
Chiron
Koç
22° 16' 41"
Lilith
Terazi
09° 12' 44"
True Node
Koç
06° 37' 28"
Son Güncelleme : 20/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>