Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Deneyimlere İhtiyaç Duyuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün hoşlandığın kişi ile daha güzel muhabbetler kurabilmek için karşına güzel bir fırsat çıkabilir. Bildiğin bir konu hakkında konuşmak ve bu kişiyi sahip olduğun bilgi ile etkilemek, aranızda daha güzel bir muhabbetin oluşmasını sağlayabilir.

Yararsız bir çok yönlülük içindesiniz. Birtakım belirlemelerle kararlar aşamasına geçmenizde yarar var. Sizinle ilgili düşünceler var. Bu düşünceler size yeni fırsatlar sunacak.

Bugün parasal konularda bazı işlerin hallolabilmesi için çevrenden destek alman gerekebilir. Maddi konularda sana yardım etmelerini isteyebilir ve sorumluluğu paylaşabilirsin. Bugün yükleri hafifletme günü olacak.

Stres ve gerginliklerin kaslarında ağrı ve tutulmalara sebep olmaması için dikkatli olmalısın. Bol bol su tüketmek ve esneme egzersizleri ile kaslarını esnetmek bu ağrıların etkisini azaltmanda faydalı olacak. Ayrıca uzun bir yürüyüş de kafanı toplamak için iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile üyelerinin her biri farklı bir telden çalabilir. Ortak olarak bir şeyler yapmak isterken birden birbirinizden uzaklaşabilirsiniz. Fikir birliğine varmak için uzlaşmacı davranmak en başta sana düşecek.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün özellikle aile bireylerinizle alakalı olarak bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Bu beklenmedik gelişmeler hareket alanınızı kısıtlayacağı gibi karar verme sürecinde de doğrudan etkili olacak. Bugün iletişim becerilerinize her zamankinden daha fazla güvenmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken tüm noktaları tek tek not edin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerden veilişkilerinden dolayı artık yoruldum dediğin bir gündesin. Yine de durumu iyileştirmek için çabalamaktan geri kalmayacaksın. Rutin işlerin sana sıkıcı gelmeye başlamış olabilir. Farklı deneyimler yaşama ve hayatına renk katma isteği hissedebilirsin. Yeni hobiler keşfetmek, farklı bir yemek tarifi denemek veya yeni bir yer keşfetmek gibi aktiviteler seni heyecanlandırabilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öncelikleriniz konusunda köşeye sıkıştığınız anlar yaşayabilirsiniz. Herhangi birinden vazgeçmek yerine doğru bir sıralama yapmanız daha iyi bir sonuç verebilir. Maddi açıdan kendinizi zorlamamak adına bu iyi çözüm yolu olacaktır.

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda karışıklıklar olabilir. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kendinizi göstermek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın dostlarınıza bugünlerde içinizi dökmek size çok iyi gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi kötü hissetmeseniz de anlatacaklarınız olduğunu fark edebilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik olaylarla karşılaşma ihtimalin artabilir. Bu durumun duygularını etkilemesine izin vermemelisin. Çevrendeki insanların ve sevdiklerinin yardımıyla zorlukları atlatman mümkün olacak. Desteklendiğini görmen seni memnun edebilir.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne kadar büyük veya küçük olursa olsun üretken bir şey için çaba sarf etmek sizin en çok tatmin edici olan şeydir. Bir ev,veya aile projesinde özellikle üretken olabilirsiniz. Bir şeyleri düzene sokmak için harika bir zaman. Önceliklere odaklanıyorsunuz; bugün sorunları çözmek veya hataları düzeltmek için tüm fırsatlardan yararlanın. Kusurları fark etme eğilimindeyken, sorunlarla ilgilenerek ve onları arkanızda bırakarak zamanınızı akıllıca kullanmak için daha motive olursunuz. Kendinize güvenle ve neşeyle uyanacağınız bir yarın yaratmak için tüm imkânlara sahipsiniz!

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğuntemposu içinde çalışırken kendinizi unutuyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızdan da, aynı tempoyu beklemeniz hata oluyor. Yenilikçi olduğunuz kadar tutucu taraflarınızda var. Bugün duygularınızı dengelemelisiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner veya ortağınızla beraber harekete geçebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Ev, aile konularında çatışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı yerlerde kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 25" R
Ay
İkizler
13° 22' 06" R
Merkür
Başak
24° 33' 42" R
Venüs
Akrep
00° 20' 31" R
Mars
Yengeç
10° 45' 09" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 10"
Satürn
Balık
14° 53' 11"
Uranüs
Boğa
27° 03' 40"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 41"
Lilith
Terazi
09° 31' 31"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>