Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ruhunu Besliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün duygusal konularda düşünmek sana daha iyi gelecek. Eyleme geçmek yerine olan biteni düşünmek sana iyi etkiler sağlayabilir. Eğer hoşlandığın bir insan yoksa günü kendine ayırarak keyifli konulara odaklanmak daha iyi bir enerji yakalamanı sağlayabilir.

Çalışma arkadaşlarınızın daha çok, fazladan çalışmasına neden olabiliyorsunuz. Çünkü bazı işler elinize yapışıyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz.

Parasal konularda başkalarına güveniyorsan, dikkatli olmalısın. Bu kişilerin maddi olarak farklı niyetleri olabilir. İnsanların seni kandırmasına izin vermemeli ve çok dikkatli olmalısın bugün.

Bugün ağır yemeklerden uzak durman gerekebilir. Kendini zorlamamak ve sindirim sistemini yormamak çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Ağır ve işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün halletmen gereken meselelere öncelik vermen daha güzel bir gün geçirmeni sağlayabilir. Bazı şeyleri ertelemek enerjini düşürecek. O yüzden halledilmesi gereken mevzuları erken saatlerde çözmelisin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün hedeflerinizde büyük bir ilerleme kaydedeceksiniz. Net bir karar vermeden önce çevrenizde oluşan yanlış anlaşılmaları gidermek için adım atmalısınız. Aksi halde büyük bir kaousun ortasında kalarak seçim yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Geçmişteki örümcek ağlarını temizlemeden önce ilerleme kaydetmeye çalışmayın bile.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünün senin için hazırladığı özel günlerindesin. Görüntün, eğitimin, donanımın ön planda olacak. Hem sevdiklerin için hem de kendin için güzel bir cumartesi günü yaşayabilirsin. Arkadaşlarına dair güzel haberler alacaksın. Hafta sonu için önceden ikili ilişkileri önem sırasına kayacaksın. Özel hayatında bir etkisi olacaksa yaşamını yeniden kurmak gibi radikal girişimlerde bulunabilirsin. Yeni boşanmış biri isen hayatına bu dönem girecek kişi ile kader birliği oluşturman mümkün. Ancak kararsızlığın günü kaliteli değerlendirmeni engelleyebilir, dikkat.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde ve ailenizle vakit geçirme isteğiniz ağır basabilir. Bunun getireceği sorumluluklardan yorulmak ya da kendi sözlerinizi geçerli kılmaya çalışmak bazı pürüzlere yol açabilir. İhtiyaçlarınız konusunda lükse kaçmayacak bir plan yapmalısınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ortaya koymak ve keyifli konulara zaman ayırmak için uygun koşullar var. Yaratıcı konulara yönelebilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boğa’lar gerçek ruh halinizi insanlarla paylaşmak istemeyebilirsiniz. Ancak bu baskı gittikçe büyürse sağlığınızda problem yaşamanıza neden olabilir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar için olumlu enerji kaynağı olabilir, daha güzel şeylere odaklanabilirsin. İnsanlar seninle zaman geçirdikleri için çok daha mutlu olabilirler. Sosyal olmanın faydasını daha fazla göreceksin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel maneviyatınız hakkında derinlemesine düşündüğünüz bir gün olabilir. Varoluşunuz veya inançlarınızla ilgili derin felsefi sorular zihninizde büyük bir yer kaplayabilir. Bu sorgulamalar başta biraz zorlu ilerlese de sonunda size gerçekten kim olduğunuzu ve pusulanızın ne olduğu hatırlatarak hayatınıza netlik getirecek. Endişelenerek vakit kaybetmek yerine ailenizle, sevdiklerinizle vakit geçirin, hayatın size sunduğu her şey için minnettar olun, talih çarkının sizin lehinize döneceğini çok iyi bilin. Destekleniyorsunuz ve sevdikleriniz güvende. İleriye odaklanın. Hayatınızın bir sonraki bölümünü seçebilseydiniz, neyi seçerdiniz?

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük yaşantınızda farklı kişilerle bir araya gelecek ve sizi eğlendirecek, konuşmalarıyla oyalayacak arkadaş grupları ile görüşeceksiniz. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk, tatil, hobi konuları gündeminize gelebilir. Otoritelerde sorun yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, bilinç altınızı etkilerken, güven duygusuna olan ihtiyacınızın artmasına neden oluyor. Kendinizi yalnız hissedebilir ve dostlarınızı arayabilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>