Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Söylentiler Rahatsız Edecek Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile birbirinize biraz zaman tanımanız ve kafanızı toplamak için yalnız kalmanız gerekebilir. İleride aranızda daha keyifli gelişmeler olması için bugünden birbirinize zaman tanımanız gerekecek.

Bugünlerde sorunlarınızla ilgili büyük bir kalabalığınız olacak. Size çok söz düşebilir. İş yaşamınızda işlere tümüyle odaklanmanızı engelleyen bir şeyler var. Bunu keşfedip adını koymanız gerekiyor.

Parasal konularda kendi emeklerinle güzel bir noktaya gelmek için çaba göstermelisin bugün. Bazı fırsatların sana altın tabakta sunulmaması canını sıkabilir. Ancak kendi gücünle neler yapabileceğini görme fırsatın olacak.

Sağlık konularında dikkatli olacağın bir gün. Ağrılarla başa çıkma veya daha fit bir vücuda sahip olma gibi konulara özen gösterebileceksin. Hem dış görünüşüne hem de içten nasıl hissettiğine eşit özen göstereceksin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında bazı değişimler yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Çevrende olan bitene ilgini yitirmiş olabilirsin. Daha çok ilgileneceğin konuları öncelik olarak alman gerekebilir bugün. Parasal konularda keyfin yerinde olacak.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün duygularınızla alakalı olarak bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Diğer insanların da kendi duygularında kargaşa hissettiğini bilmek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Duygusal istikrar arayışınızda yalnız olmadığınızı bileceksiniz. Duygularınızı içine kapatmak yerine başkalarıyla paylaşın.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin toplantılarda saatlik gecikmeler meydana gelebilir. Her ne kadar olumsuz gibi görünse de bu durum sonunda avantajın haline gelecek. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık durumları büyütebilir. Geniş çevreler edinmek ve bu konuyla alakalı bağlantılar kurmak için ideal bir gündesin. Bugün düşüncelerinde sabit ve kararlı olacaksın. Bir yandan da söylentilere karşı çok hassas olacaksın. Eğer aile içinde oluşan dedikodulara önem vermez isen kazanan sen olursun.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir sayfa değil bir defter açmanız gerekebilir. Her şeyin yeni ve daha iyi olanını çekmeye başladığınızda bunun devamını da aynı kriterlerde getirebilirsiniz. Fiziksel ve mental açıdan gerekliliklerinizi bilerek yeni kararlarınızı buna göre almalısınız.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kişiler sizi destekleyebilirler. İşlerinizi düzenleme fırsatı bulabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm iyi niyetiniz ve isteğinizle ikinci şansı vermeye istekli olabilirsiniz. Maddi yönden kaynaklarınızın genişlediğini ve bereketinizin arttığını görebilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlarla ufak tefek anlaşmazlıklar yaşaman olası. Bu durumu sorun etmeyip yapıcı davranmak sana çok daha iyi gelecek. Bu yaklaşımı sürdürmen, günün devamında kontrolü ele almana yardımcı olabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zor bir mesajı, bugün iyi algılanan bir şekilde iletmeyi içtenlikle isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, hiçbir süslü dil, bazı geri bildirimlerin iyi karşılanmasını sağlamayacaktır. Başka bir kişi ile onun arzuladığı bir sonuç arasına girdiğinizde, muhtemelen onların kaderi üzerinde haksız bir güce sahip olarak görüneceksiniz. Belki zor yolu seçtiniz ama doğru şeyi yaptınız diye bunun bedeli de ortadan kalkmayacak. Bugün birçok insanla iletişim kurmanız gerekebilir ancak bu süreç her zaman sizin istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Özellikle insanlara ulaşmak konusunda birçok teknik problemle karşılaşabilirsiniz. Acil olmadığı sürece, onlara ulaşmaya çalışmak için yarını beklemek daha iyi olabilir. Aksi takdirde kişisel sınırları asma tehlikesiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün heyecanlanmanıza neden olacak özel ilişkilerin karşınıza çıkması sizi düşünmeye sevk edebilir. Çünkü yeni bir başlangıç için uygun günlerde değilsiniz. Fakat gireceğiniz topluluklarda tedbiri elden bırakmamalısınız.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa burcu, meditasyona ihtiyacın var. Kendine vakit ayır, dua, zikir ve meditasyonlarla rahatlamanın farkına varacaksın. Yalnız kalmaya ihtiyacın var. Sevgiyle kal.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeteneğinizin farkındasınız ve kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz, Disiplinli hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızı sıkacak.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>