Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Garanti Arıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün karşındaki insanla arandaki konuşmalara dikkat etmen gerekecek. Esprili ve mizah dolu bir konuşmanın yerinde olduğundan emin olmalısın. Kimsenin kalbini kırmadan günü bitirmek ikiniz için de önemli olabilir.

İyi bağlantılarınız var. Çünkü onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Ama bu arada birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için fazla zorluyorsunuz.

Maddi konularda sakin kalmak ve gözlem yapmak bugün sana daha iyi etkiler sağlayacak. Parasal konularda güzel sonuçlar elde etmek için gözlem yeteneğini kullanmalı ve kimsenin fark etmediği şeyleri görmelisin bugün.

Vücudunun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri yeteri kadar tükettiğinden emin olmalısın. İhtiyacın olan vitaminleri taze besinlerden almak sana daha iyi gelebilir. Bugün yediklerine dikkat etmek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeyler denemek isteyeceksin. Farklı olan sana daha çekici gelecek. Farklı yemekler, yeni bir egzersiz programı veya farklı bir saç kesimi seni kendine çekebilir. Yeniliklere hazır olmalısın bugün.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genel perspektifin genişleyecek; tıpkı yüksek bir dağa tırmanıp tepeden vadilere bakıyor gibi hissedeceksin. Bu macera dokunuşu daha fazlasını istetecek ve aniden daha da yüksek bir dağ gözüne ilişecek. Gözlerini bu dağa tırmanmaya dikmekten çekinme ve yola koyul. Hiçbir şey seni alıkoyamaz; kendi zihnindeki sınırlamalar dışında.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir almak istediğin ancak bütçeni zorladığı için vazgeçtiğin birtakım eşyaları bugün planlamak isteyebilirsin. Annenin ya da anne kadar yakın gördüğün bir sevdiğinin sözlerine kulak vermelisin. Kazanç, mal-mülk gibi konularda tedbirlerini almanın bir dahaki ay için sana faydası olacağını söylemeliyim. Her ne olursa olsun kendi ihtiyaçlarını öncelik sırası yapabilirsin. Önemli olan senin çıkarların, başkalarına iyilik yaparken zararlı çıkmak istemeyeceksin. Değer verdiğin kişinin aile yaşantısı seni de ilgilendirecek.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız ya da hayatınızdaki kadın figürlerle birbirinizi desteklemeniz gerekebilir. Eski gündemleri yeniden konuşmak sizi ileriye taşımayacaktır. Bugün hislerinizi ve zamanınızı bu tecrübelerinizi kullanarak iyi işler yapmaya kafa yormalısınız.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gelecekleri yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerindeortamınız ve sağlığınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralarmeselelerinde her ne kadar adil olsanız da ortama uyum sağlayıp çok yönlü olarak insanları dinleyerek yargıya varmanız önemli olacak.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar üzerindeki etkin artabilir bugün, bunu iyi değerlendirmende fayda var. İnsanları neşeli, barışçıl ve uyumlu doğanla cezbedebilirsin bugün. Bir şeyleri daha iyi bir ışıkta görmelerini sağlaman, daha fazla şey kazandırabilir sana.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneşten ve doğanın meyvelerinden yararlanmaya ne dersiniz? Stres altındayken, doğru yediğinizden emin olmak çok önemlidir çünkü bu, zihninize ve bedeninize bir takım olduğunuzu ve her şeyin tekrar sorunsuz gitmesi için elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı bildirme yolunuzdur. Güçlü bir sezginiz var, en büyük arzularınızı kolayca ve zahmetsizce hayatınıza çekiyorsunuz. Hayatın size istediğiniz desteği sağladığına ve her şeyin iyiye gittiğine güvenin. Bunun bir karşılığı olarak bedeninize, dünyadaki evinize iyi bakmaya ekstra özen gösterin. İyi hissetmek her zaman bir bütündür.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İş ilişkilerinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Yüz ifadeniz sizi ele veriyor.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; çalışma hayatı, gündelik rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, seyahat, eğitimde güçlü kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız. Ailenizle birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir performans geliştireceksiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>