Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yoğun Bir Gün Seni Bekliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün kendi işlerine odaklanmak ve tek başına vakit geçirmek sana daha iyi gelebilir. Sevdiğin kişi ile kendi işlerinize bakmak size çok daha yapıcı bir enerji katacak. Bugün birlikte vakit geçirmek yerine tek başınıza takılmak iyi olabilir.

Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Maddi konularda hızlı sonuçlar görmek isteyeceğin bir gün. Ancak bazı şeyleri zamana bırakmak ve kontrolcü davranmamak sana daha iyi gelecek. Bazı durumların gelişmesi için biraz zaman tanıman gerekebilir bugün.

Bugün egzersiz veya diyet konularında değişime gitmek isteyebilirsin. Her zaman takip ettiğin bir egzersiz varsa bunu değiştirmek veya daha farklı yemekler yemek önceliğin olabilir. Yeni şeyler denemek için iyi bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki bir insanın sana bazı konular hakkında yalan söylediğini fark edebilirsin. Bu kişinin sana karşı daha dürüst olmasını istemek seni beklenti içine sokabilir. Ancak yalanlara karnının tok olduğunu ona göstermen gerekecek.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünün anahtar maddelerini güven ve verimlilik oluşturacak. Romantik ilişkilerinizde daha ciddi seviyeye geçmek için harika bir zaman! Geleceğinize doğru yönde yumuşak bir dürtü vermek için bugünün enerjisinden yararlanabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalarda duygusal yargıların ön planda olacak. Söylediklerin bir arada olduğun insanlar tarafından farklı algılanabilir. Sorumluluğunu üstlendiğin her işte detaylara önem vererek hareket etmek isteyebilirsin. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, birkaç hafta önce yaptığın başvurudan olumlu geri dönüş alabilirsin. İlişkilerinde çıkmaza giren konuları çözmek mutlaka günü değerlendirmelisin. Sevgilin ya da eşinin inadını sonrasında kırman çok zor olabilir. Baba ya da baba ailesinden bir yakının ile ilgili sağlık haberleri alabilirsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş seçimi ya da değişimi gibi durumlarda önünüze bazı fırsatlar gelebilir. Kendinizi hangi koşulda ve ortamda daha iyi hissedeceğinizi düşünebilirsiniz. Süreci kısaltmak için fikrine güvendiğiniz kişilerle konuşabilir, hayatınızı idame ettirme konusunda bu fırsatların yeterliliğini de hesaba katabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte çalıştığınız işlerde kişilik çatışmalarına girmemeye çalışın. Hedefleriniz için planlama yapabilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız da fayda var. Gün içinde sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte yaptığınız başarısız denemelerden ders alarak daha güçlü denemelere girmek için oldukça uygun bir zamandasınız. Tutarlı bir süreç sizler için.

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini sosyal olarak çok daha aktif hissedebilirsin. Girdiğin ortamlarda dikkati üzerine çekip ister istemez daha fazla ön plana çıkabilirsin. İnsanlarla birlikte bir şeyler yapmak senin için daha yararlı ve pozitif olacak.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça neşeli ve yaratıcısınız. Boş zamanınızın tadını çıkarmak ve hayatınızı takdir etmek için harika bir gün. Uzun bir süredir içten arayışlarınıza duygusal ve zihinsel olarak yatırım yaptınız. En iyi sonuçlar için, düşüncelerinizi ve arzularınızı baskı olmadan keşfetmeyi hedefleyin. Bugün daha sonra hak ettiğiniz ve istediğiniz takdiri alamayabilirsiniz. Başkalarının ne yaptığı veya yapmadığı hakkında çok fazla endişelenmektense kendinize ve yükümlülüklerinize odaklanmak için daha iyi bir zamandasınız. Sosyal konularda şanssızlık güçlü olduğundan, ifadelerinizi dikkatli bir şekilde seçmek mantıklıdır. Her şeyi söylemek doğru olmayabilir veya başkaları mesajlarınızı iyi karşılamıyor olabilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili düşüncelerinizde abartıya kaçmamalısınız. Duygusal güvene ihtiyacınızın olduğu bir gün içindesiniz. Sıra dışı olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemeli ve olayların dışında kalmayı başarmalısınız.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgili konularda güçlü kararlar alabilirsiniz. Bel bölgesi rahatsızlıkları gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Dikkatinizi sadece yapacağınız işlerde odaklaştırmalısınız. Duygusal yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>