Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Rutinler Oluşturuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hesapta olmayan bazı olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanız çok daha iyi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sağlam adımlar atmayı başarabildiğiniz sürece hiçbir şeyin sizi engellemeyeceğini de bilmelisiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı ve dengeli olmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Almanız gereken takviyeler, dikkat etmeniz gereken durumlar varsa bunları ihmal etmemelisiniz. Gündelik akışınızın bozulması, yeni ve olumsuz alışkanlıklar edinmenize neden olabilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz. İsteklerinize odaklanmak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. İş yaşamında yenilikçi fikirlerle ortaya çıkabilir ve kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Kişisel ilişkilerde çevrenizdeki insanlarla daha iyi iletişim kurmak için çaba göstermelisiniz. Düşüncelerinizi net bir biçimde ifade ederek, anlaşmazlıkları önleyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek ve düzenli bir yaşam tarzı sürdürmek önemlidir. Bugünü verimli bir şekilde değerlendirmek için zamanınızı iyi planlamalısınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir aya yeni bakım rutinleri oluşturarak başlıyorsun. Cildine uygun bakım malzemeleri almak için alışverişe çıkmak isteyebilirsin. İş hayatında yaşanan aksaklıklar moralini bozuyor. Farklı biraramak için düğmeye basabilirsin. Kendini daha rahat ifade edebileceğin bir kurumda işe başlamak istiyorsun.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konulara daha fazla duyarlı olmalısınız. Bu konuda sabrınızın zorlandığını düşünebilirsiniz ancak zorlanmadan hiçbir şey yoluna girmiyor. Evinizin fiziksel ihtiyaçlarını tamamlamak, bu mümkün değilse başka bir yere taşınmakla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda değişikliğe gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini iyi hissettiğin zaman çevrendeki insanlara daha düşkün oluyorsun. Ve etrafındaki insanların derdine bir çözüm arayarak enerjini daha da yükseltiyorsun. Bugün bu güzel enerjileri çevrendekilere yansıtmalısın.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün çevrenizdeki insanları desteklemek ve onlara yardım etmek için duygusal olarak hazırsınız ancak aynı zamanda kendi yolunuza gitmekten de korkmuyorsunuz. İşinize bakabilmek için kişisel sorunları ve duyguları bir kenara bırakabiliyor gibi görünüyorsunuz. Bugün daha sonra değiştiremeyeceğiniz bir şeyi zorlamaktan kaçınmak en iyisidir. Ne zaman enerji tasarrufu yapacağınızı bilmeyi hedefleyin. Başkalarında tepkisizlik veya savunmacılıkla karşılaşırsanız, karmaşık sorunları çözmek için daha iyi bir gün beklemeyi düşünün. Bununla birlikte, özellikle sosyal yaşamınızla ilgili konuları işlemek veya gözden geçirmek ve bu doğrultuda fikirler üretmek için çok iyi durumdasınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer ve statü sahibi olmak için çabala. Kader çabayı sever, unutma. İyi niyet gösterileriyle, mükemmel başarı mümkündür. “İşimde terfiler alıyor ve yükseliyorum” diyebilirsin. Zaten mucizekapıları bugün sana açılacak, bunu göreceksin. Gayret et ve istediğine odaklan.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizle olan iletişimler konusunda daha sakin ve dengeli olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya ihtiyacınız var. Bilinçli olduğunuz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sık sık açığa vurmanız, ilişkinizi yeniliyor. Özel günlere karşı unutkanlığınızda daha dikkatli olabilir, bugünü sizin için unutulmaz bir gün olarak değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Sağlık sorunu olanlar rahatlamaya başlıyor

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>