Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Koşullara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceği bir gündesiniz.

Mesleki olarak ön planda olmanın yollarını arayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebilirsiniz. Sınırları tamamen lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alamadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerinizi somut bir temele oturtmak için çaba sarf etmelisiniz. Kendi inançlarınıza körü körüne bağlanmadığınız kadar çeşitli perspektiflere de kulak vermelisiniz. Ekonomik dalgalanmalarla karşılaşabilir ve güvendiğiniz insanlardan destek alarak yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve kariyer açısından biraz kafa karıştırıcı olabilir. Sorumluluklarınızın yoğunluğu sizi biraz yorabilir ve motivasyonunuzu düşürebilir. Ancak bu durum sizi durdurmasına izin vermeyin. İşinizi bir adım daha ileriye taşımak için yeni fırsatlar aramaya devam edin. Ayrıca kişisel hayatınızda da biraz zaman ayırarak kendinizi şımartabilirsiniz. İyi bir kitap okumak, fitness yapmak veya hobilerinize vakit ayırmak sizi rahatlatabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için de bir plan yapabilirsiniz. Her zamankinden daha fazla pozitif düşünmeye çalışın. Başarıya giden yol da sizin içsel motivasyonunuzda yatar.

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde uzun zamandır sorunları olan bir arkadaşın varsa bu duruma dair kritik bir olay yaşanabilir. Arkadaşına destek olmayı ihmal etmeyeceksin. Geçtiğimiz aylarda boşanmış bir Boğa burcuysan, tek başına mücadele vermenin seni yorduğunu fark edeceksin. Kalbini aşka açacaksın.

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden birileriyleyapmak isteyebilirsiniz. İyi ve geliştirici ilişkiler kurmaktan duyduğunuz memnuniyet bu konudaki motivasyonunuzu arttırabilir. Neyin güven verdiğini daha iyi anlıyorsunuz.

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlere dahil olabilir. Öğlen saatlerinde duygusal dağılmalar yaşayabilirsiniz. Sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Hizmet aldığınız kişilerle aranızı iyi tutmanızda fayda var. Tartışmalar gündeme gelebilir, sakin davranmaya çalışın. Yeni başlangıçlar olabilir.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi kanıtlayacağınız ve partnerinizle dengeyi bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi verimli bir şekilde topluluklar önünde de gösterebilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün elini attığın birçok konuyu bitireceksin. O yüzden bir süredir yapman gereken ancak üşendiğin konulara el atabilirsin. Ayrıca bazı kişilerle arandaki fikir ayrılıklarını çözmek için de iyi bir gün olacak.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri hoş bir şekilde ileriye dönük. Hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz ve alışılmış rutini bozan aktiviteler sizi özellikle heyecanlandırır. Bağlantılar kurarak, zihninizi yeni fikirlere açarak veya dünyaya farklı bir giriş yaparak ufkunuzu genişletiyorsunuz. Eğitim veya seyahat planları ve fikirleri heyecan vericidir ve iyi haberler mümkündür. Kesinlikle fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmakla daha çok ilgileniyorsunuz. Yine de, adaletsizlikleri gördüğünüzde ya da yanlış anlaşıldığınızı hissettiğinizde, başkaları ifade etmeye çalıştığınız şeyi gerçekten anlamadığında çok sinirlenebilirsiniz. Cesursunuz, spontansınız ve eski bir alışkanlığınızı veya tavrınızı arkanızda bırakmaya hazırsınız.

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorunlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha dengeli değerlendirme şansınız da var. Sıkıntıları tamamen çözüme kavuşturmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinler ön plana çıkabilir ancak seyahat, eğitimde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>