Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Takiptesin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararlar söz konusu olduğunda biraz daha temkinli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceğiniz zorluklarla karşılaşacaksınız. İstediklerinize ulaşmanızın genel olarak zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda kendinizi daha başarılı hissedeceksiniz. Koşullara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uğraşıyor ve emek veriyorsunuz ancak karşılığı beklediğiniz gibi olmadığında vazgeçmemelisiniz. Bazen her zaman yaptıklarınızın üzerine çıkmanız, bazen de yaptıklarınızı tamamen değiştirmeniz gerekebilir. İkincisi söz konusu olduğunda geri adım atmak yerine size bu problemi getiren durumu tespit etmeniz geliştirici olacaktır.

28 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli ve titiz olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmeye ve bütçenizi gözden geçirmeye özen gösterin. Aynı zamanda, beklenmedik gelir fırsatları ortaya çıkabilir, bu yüzden fırsatları değerlendirmek için açık olun.Aşk hayatınızda ise, ilişkinizde romantizm ve duygusallık ön planda olabilir. Partnerinizle iletişim kurarak sorunları çözebilir ve ilişkinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Yalnız Boğalar, karşınıza çıkabilecek kişilere yakından bakabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemek için zaman ayırın.Genel olarak, bugün sabırlı ve kararlı olmanız gerekebilir. Kendinize olan güveninizin yanı sıra disiplinli ve pratik yaklaşımlarınız sizi başarıya götürebilir. Unutmayın, her zorluk aynı zamanda bir fırsat anlamına da gelebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, partnerinin gittiği yerleri takip edip, yaptıklarından haberdar olmak istetebilirsin. Bu tavrını alışkanlık haline getirmemelisin. Karşındaki kişinin de duygularına önem vermelisin. Kredi kartı ödemelerini aksatman ilerleyen zamanlarda seni zora sokabilir. Ödemelerini daha düzenli yapmaya özen göstereceksin.

28 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli gündemleri düşünebilirsiniz. Terfi, yer değişikliği gibi konularda haberler alabilirsiniz. Tavırlarınız veyapma şekliniz dikkatleri çektiği için her zamankinden daha şanslı olabilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara ve çocuklara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ancak yine de bazı soğukluklar ya da sınırlamalar gündeme gelebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma, eğitim, mesleki alanlarda oldukça başarılı olabilirsiniz. Var olan mesleğiniz dışında bir takım hobiler de edinmek isteyebilir ve başarılı olabilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeyler yapmak için karşına daha fazla fırsat çıkabilir. Dışarı çıkma planları, yemekler veya başka davetlere karşı "yorgunum gelemem" tavrını bırakman gerekiyor. Bugün daha sosyal olma vakti!

28 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi zihinsel olarak keskinsiniz entelektüel ve işle ilgili çabalar için mükemmel bir zaman. Nitekim şu anda zihninizde yaşadığınız için başkalarıyla kişisel düzeyde ilişki kurarken duygusal ipuçlarına daha fazla dikkat etmeniz gerekecektir. Bir konunun gerçeğini ortaya çıkarma görevinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kolayca bir şeyi savunabilir, bir fikri ifade edebilir ve hararetli bir tartışmaya girebilirsiniz. Şu anda eğitim,veya seyahat haberleri gelebilir; çoğunlukla son zamanlarda havada kalan şeyler sonuca kavuşacaktır. Bir konuyu daha derinlemesine öğrenmek sizi heyecanlandırabilir. Yaşam sevincinizi şimdi başkalarıyla paylaşın ve önünüze çıkan fırsatların tadını çıkarın.

28 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Sınırları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Doğru bildiğiniz çoğu şeyin yanlış olduğunu fark edebilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

28 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, eğlence veya çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Harika bir gün dilerim.

28 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda fırtınalar esiyor. Tepkilerinizi kontrol edin, çünkü sevdiklerinizin kalbini kıracak davranışlar içine girebilirsiniz. Bu durum sonradan pişmanlık duymanıza neden olabilir. Ortak olmayı düşündüğünüz birkonusunda son derece yaratıcı fikirleriniz var. Çevrenizde sizi destekleyen insanlar olacak. Ayrıca risk almak düşüncesi siz de heyecan uyandırıyor. Bu konuda şanslı olabilirsiniz ama yine de dikkatli olun. Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

28 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>