Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İnatlaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizle ilgili konularda fazlasıyla rahat olmanızı sağlayacak etkiler alıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyi sahiplenme ve koruma konularında da herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Aranızdaki güvenin artış gösterebileceği bir gün. Hislerinizin ve düşüncelerinizin aynı olduğunu fark edebilirsiniz.

Sahip olduğunuz işin dışında yeni bir işin sizi cezbetme ihtimali var. Kafanızın içindekilere uygun hareket etmeyeceğiniz bugün içerisinde kendinizi sorun ve sıkıntı içerisine sokabilirsiniz. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Ayrıca, işbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle de aranızı iyi tutmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni gelir kapıları aralamakta şanslı olabileceğiniz bir gün. Herhangi bir adım atmadan önce kendinizi biraz olsun koruma altına almanız gerekebilir. Var olan finansal gücünüzü kullanırken de mantıklı harcamalar gerçekleştirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizle ilgili bazı konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin ya da geride durmayın. Bu durum bazı yanlış anlaşılmaların ortadan kalkmasına da yardım edecektir.

26 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba!Bugün Boğa burcu için biraz dikkat çekici bir gün olabilir. İş hayatında önemli fırsatlar ve sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Projelerinizde başarı elde etme şansınız yüksek, ancak detaylara dikkat etmekte fayda var. Finansal anlamda da olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.Özel hayatta da ilişkilerde biraz dikkatli olmanız gereken bir gün. Partnerinizle aranızda küçük anlaşmazlıklar çıkabilir, bu yüzden iletişim kurarken anlayışlı olmanız önemli. Aynı zamanda sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Stresinizi kontrol altında tutmak için zaman ayırmanız gerekebilir.Genel olarak, bugün size büyük fırsatlar sunabilir ancak olası zorlukları da aşmak için sabırlı ve kararlı olmanız gerekebilir. Kendinize güveninizi koruyun ve herhangi bir sorunu çözmek için gereken adımları atmaktan çekinmeyin.Umarım bu günlük burç yorumu size yardımcı olur!

26 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle birlikte yaşayan Boğa burcuysan, aile içinde birtakım huzursuzluklar yaşanabilir. Öte yandan aile bireylerinden veya yakın akraba çevrenizden bir kişinin ameliyat ihtimali söz konusu olabilir. Endişelenmeyin! İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, partnerinle bazı konularda inatlaşabilirsin. Her ikinizde kendi dediğinizi yapmak isteyeceksiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde iyi çalışılmış bir plan size harika sonuçlar getirebilir. Bu planın ne olacağını belirlemek işin en önemli kısmı gibi görünse de asıl önemli olan motivasyon ve sürdürülebilirliktir. Bunun önüne set çekecek davranışlardan ve beklentilerden uzak durmanızda fayda var. .

26 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailenizde geçmişle ilgili konular açılabilir. Gün içinde evinizin içini değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte güven duyduğunuz yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilir. İş hayatınızda başlangıçlar olabilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin çok fazla ilgisi sizde kafa karışıklığı yaratabilir aynı zamandahususunda da baskıdan nezaketle kurtulmak isteyebilirsiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyleri daha ağırdan alman gerekebilir. Daha sakin kararlar almalı ve fiziksel aktivite gerektiren şeylerde ani hareketlerden kaçınmalısın. Bugün bazı şeyleri aceleye getirerek hata yapmanı isteyenler olabilir. Dikkatli olmalısın.

26 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün ev, aile ve gönül meselelerine özel ve muhtemelen dramatik bir ilgi getiriyor. Dış dünyaya veya işe karşı sorumluluklarınıza çok fazla enerji harcadıysanız, koşullar artık size bir denge bulmanızı hatırlatıyor. Kendinize aşırı derecede yükleniyorsanız, daha fazla dinlenmenin yollarını keşfetmeniz gerekir. Şimdi duygusal güvenlik ve rahatlık ihtiyaçlarınızın farkına varırken kişisel yaşamınızı görmezden gelmemeniz için bir çağrı getirebilir. Baskı altında hareket etmemeye veya karar vermemeye çalışın ancak dürtülerinizi de dinlemeyi hedefleyin. Kişisel yaşamınıza daha kaliteli ilgi göstermenin zamanı geldi.

26 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korkmamalı ve olayların detayları çok önemli. İyi düşünmelisiniz.

26 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kontrolü sağlama arzunuz ve isteğiniz var. Yaklaşımlarınızın bu doğrultuda olması gözlerden kaçmayacaktır. Genel olarak her şeyin üzerine gitmeyi amaçlıyorsunuz. Ayrıca, çevrenizde bulunan kişilerle de aranızdaki iletişimin daha iyi seviyelerde olmasına dikkat etmelisiniz. Sarf edecek olduğunuz kelimeler, gün içerisinde zaman zaman yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

26 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirdiğiniz bir ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir. Bu durum sizi derinden etkilese bile oldukça güçlü bir yapıya sahip olduğunuz için bu durumun üstesinden kolayca gelebileceksiniz. Eski hatıraların etkisinden kurtulmanıza az kaldı. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Buna dikkat edin. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntınız olmayacak. Sağlığınızın yerinde oluşu sizin için şans.

26 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>