Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İkna Olmakta Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak pek rahat olmayacaksınız. İlişkinizden uzaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeler karmaşık ve bu da istenmeyen sorunlarla karşı karşıya kalabileceğiniz anlamına gelmekte. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmaya çalışın.

Düşündüklerinizi ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi bir zemine oturtmak için uğraş verebilirsiniz. Kendinizden şüphe duymadığınız kadar farklı görüşlere de açık olmalısınız. Ekonomik sürprizler yaşayabilir, güvendiğiniz kişilerden destek alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konularla ilgili bazı önemli kararlar alman gerekebilir. Maddi konulara odaklanma ve varlık planlamanın önemli olduğu bir gün olabilir. Aynı zamanda, ilişkilerinde daha fazla güven ve güvenilirlik arayışında olabilirsin. Sevdiklerinle iletişimini güçlendirmek ve duygusal bağları güçlendirmek için zaman ayırmak önemlidir. Kendi değerin ve yeteneklerin konusunda daha olumlu bir tutum sergilemek için biraz zaman ayırmayı unutma. Kendine güvenini yeniden sağlamlaştırmak, hedeflerine odaklanmanı kolaylaştırabilir. Keyifli bir gün geçirmen dileğiyle.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uranüs burcunuzda geri gidiyor. Bu da size bir yavaşlık getirebilir. Duygusal olarak ikna olmanız zor. Kendi işinin yapan bir Boğa burcuysan,birliğine girdiğin kişilerin karşıt düşünce içinde olması seni etkilemeyecek. Yaratıcılığını destekleyen davranışlar içindesin. Karşına çıkacak olan bu fırsatlar, geride kalan olumsuzlukları unutturacak.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi bir zemine oturtmak için uğraş verebilirsiniz. Kendinizden şüphe duymadığınız kadar farklı görüşlere de açık olmalısınız. Ekonomik sürprizler yaşayabilir, güvendiğiniz kişilerden destek alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde daha fazla zaman geçirmeniz ya da ilgilenmeniz mümkün. Hayalleriniz konusunda gözden geçirmeniz gereken şeyler var.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi verimli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Aşk ilişkinizde alfa güç siz olabilirsiniz ve ilişkinizi yönlendirebilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, okuduğun veya izlediğin bir şey sende çok fazla etki bırakabilir. Dışarıdan gelen bu etkileri iyi değerlendirerek yeni şeyler öğrenmeli ve anlayışını geliştirmelisin. Bugün kendini daha da geliştireceğin bir gün olacak.

27 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, eğer şu anda hayatınızda bir miktar direnç veya engel varsa, bunlar muhtemelen şimdilik ilerlemek ve iradenizi uygulamak için en iyi zaman olmadığının ipuçları olabilir. Gerginlikler, kurallara ve düzenlemelere karşı sabırsızlıktan veya dünya başka bir şey istiyor gibi göründüğünde kendi yolunuza gitme arzusundan kaynaklanabilir! Eksik ayrıntılar veya aşırıya kaçma hatalara yol açabilir. Enerjinizi ve dikkatinizi dağıtma eğiliminiz olduğundan, bugün kendinizi merkeze almaya çalışın. Bu yönün devreye girmesiyle zirveye çıkma potansiyeli yüksektir! En iyi sonuçları elde etmek için abartı ve varsayımlardan uzak durun.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğa borcu, nefes egzersizleri yap. Eğer bir daralma yaşarsan da bir uzmana başvurabilirsin. Bir nefes sıhhat dünyalara bedeldir. Sağlığına dikkat etmelisin. Enerjini boşaltmak için toprağa çıplak ayakla basabilirsin. Böylelikle statik elektriği vücudundan atabilirsin.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olan biten her ne varsa size anlamlı gelmeye başlayacak. Her şeyin altında bir şey arayabileceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkan problemleri teker teker aşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık durumları geride bırakmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda uyumlu, dengeli, neşeli olmanız, ilişkinizi geliştirmenizi ve sahip olduğunuz beraberliği yarınlara taşımanızı kolaylaştıracak. İş hayatınızda yeni olanaklar ve imkanlar var. İşinizde, üstünüz konumunda olan bazı kimselerin desteğini ve beğenilerini kazanarak önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Kendi gayretinizin ve çalışmalarınızın sonucu da iyi olacak. Maddi alandaki kararlılığınızın ve prensiplerinizden ödün vermemenizin meyvelerini toplamaya başlayacağınız bir dönem.

27 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>