Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gergin Bir Ruh Halinde Olabilirsin. Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle birlikte keyifli vakitler geçirmen sana iyi gelebilir. Birbirinizin modundan çok etkileneceksiniz. O yüzden kendinizi güzel ve keyifli mevzularla çevrelemeniz size iyi gelecek.

Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir.

Bugün kendini bazı şeyler için kısıtlamamalısın. Maddi konularda çok katı davranmamalı ve isteklerine göre para harcamayı öğrenmelisin. Her şeyin ölçülü olması gerektiği bir gün olacak senin için.

Açık hava yürüyüşleri ve derin nefes egzersizleri kendini toplaman için etkili olabilir. Kaslarını ve ciğerlerini aynı anda çalıştırmak sana çok daha iyi bir enerji katacak. Bugün dışarıda hareket etmeye özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile üyelerinin senden istekleri olabilir bugün. Etrafındaki herkesin senden bir beklentisi olabilir. Ancak bu durumda kendi sınırlarını dikkatle çizmen sana daha iyi gelecek. Çevrendekilerin isteklerine göre hareket etmemelisin bugün.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok sevdiğiniz bir akraba veya komşu bugün sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Başkalarına yardım etmekten zevk aldığınız için kişinin ihtiyaç duyduğu şeyi ve daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Çabalarınız takdirsiz kalmayacak - aslında arkadaşınızın şükran duyguları sizi çok utandırabilir! Unutmayın ki, bunu yapıyor olmanızın nedeni bu olmasa bile, benzer bir durumun içinde olmanız halinde, bu kişi sizin için orada olacaktır.

30 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerine oluşan aksaklıklar gergin bir ruh haline bürünmene neden olabilir. Çalışma arkadaşların ile kurduğun iletişimde daha dikkatli olmalısın. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar artabilir. Kişisel bakımına ve temizliğine verdiğin önem artıyor. Yapından kaynaklanan ketumluğun bugün bir nebze hafifliyor gibi.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekçi hedefler koyduğunuzda alacağınız sonuçlar da gerçekçi olacaktır. Bunun henüz gerçekleşmemesi yeteri kadar uğraşmadığınız anlamına gelebilir. Olumsuz tepki göstermek yerine üzerinize düşeni tam olarak yapıp yapmadığınızla ilgilenmelisiniz.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal konularda ve ailevi işlerde bazı sıkıntılar, krizler olsa bile, alacağınız destek sayesinde her şey daha anlamlı hale geliyor.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi keşfedip ne istediğinizi bildikçe partnerinizle olan ilişkiniz de daha güzel ve verimli bir seviyeye ulaşacak.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeteneklerinin üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilir, bazı şeylere daha fazla yönelebilirsin. Yaratıcı yönünü harekete geçirmek için yeteneklerini güçlendirmek senin için iyi olacak genel olarak. Kendine zaman ayırman bu konuda iyi olabilir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçici olarak biraz tembel veya yönünü kaybetmiş hissedebilirsiniz. İnancınız geçici olarak sarsılabileceğinden, bir arkadaşın niyetini veya arkadaşlığın kendisini sorgulayabilirsiniz. Şu anda özellikle uzun vadeli bir hayali veya bir arkadaşlığı çevreleyen bazı kafa karıştırıcı durumlar olabilir ancak bu geçicidir. Şimdi hayallerinizle yeniden temasa geçecek ve muhtemelen onları amaçlarınıza ve mevcut durumunuza daha uygun hale getirecek şekilde düzenleyeceksiniz. Ayrıca dostluklar yenilenmiş bir inançla yine muhtemelen inceliklerle devam edecek. Duygusal olarak bir yerde sıkışıp kaldıysanız, ilerlemeden önce bir şeyleri çözmek için kendinize fazladan zaman tanıyın. Gün, işleri halletmenize ve sorunları çözmenize yardımcı olur. Bugün ve yarın yaptığınız konuşmalardan harika şeyler çıkabilir.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. İletişim konularında isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebilirsiniz; planlarınızı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, vergi, ödemeler, özel hayat veya okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle, evinizle veya ilişkinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz. Empati yeteneğiniz oldukça güçlü. Kişisel hırslarınızı olumlu kullanmanıza rağmen, herkesten aynı şeyi beklemeniz yanlış. Bugün, karşılaştığınız kişilerin amaçları, aklınızı karıştıracaktır. Ailenizin desteğine sığınabilir ve enerjinizi güçlendirebilirsiniz.

1 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 22" R
Ay
İkizler
07° 41' 00" R
Merkür
Başak
23° 48' 06" R
Venüs
Terazi
29° 50' 34" R
Mars
Yengeç
10° 31' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 58"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 38"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 47"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>