Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Hata yapmaktan kaçının. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarmanız gerekiyor. Kontrolü elinizde bulundurun.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili olmak motivasyonunuzu yüksek tutabilir. Bu ilginin başka sorumluluk ya da konulara olan odak noktanızı dağıtma riskini de hesaba katmalısınız. Giysileriniz bulunduğunuz ortamlara, bakış açınız ise geleceğinize bir intiba bırakır.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün oldukça sabırlı ve kararlı olabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gereken azmi ve kararlılığı göstereceksiniz. Ancak, farklı görüşlere açık olmanız ve başkalarının fikirlerini de önemsemeniz size yerine getirmek istediğiniz hedeflere daha hızlı ve kolay ulaşmanıza yardımcı olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ev arayışı içerisinde olan bir Boğa burcuysan, tam da istediğin gibi bir ev bulabilirsin. Düşünmeden aldığın her karar seni pişmanlığa itiyor. Daha sakin tavırlar içerisinde olmalısın. İlişkisine yeni başlamış bir Boğa burcuysan, özgürlüğünden taviz vermek istemeyişin keskin konuşmalar yapmana neden olabilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinde enerji tasarrufu sağlayacak önlemler almak, geri dönüşüm programları başlatmak ve çevre dostu politikaların geliştirilmesine öncülük etmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda kalıcı olmasını istediğiniz tüm unsurlar için böyle bir farkındalığınızın olması önemlidir. Kazanmak sadece parayla değil, yaşadığınız koşullarla da mümkün olur.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassasiyet duyduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kişisel konularınızda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için enerjinizi toplamalısınız. Aşk hayatınızda keyifli gelişmeler olabilir. Gelecek yönünde planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda üstlerinizden yardım alabilirsiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayrıca aşk hayatınızda da gücünüzü gösterme potansiyeli elde edeceksiniz. Uzmanlık alanızda elinizden geleni yapıyorsunuz, Başarılarınız taktir görebilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile üyelerinin senden istekleri olabilir bugün. Etrafındaki herkesin senden bir beklentisi olabilir. Ancak bu durumda kendi sınırlarını dikkatle çizmen sana daha iyi gelecek. Çevrendekilerin isteklerine göre hareket etmemelisin bugün.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün birileri destek göstererek özgüveninizi inşa etmenize yardımcı olabilir. Özellikle başkalarına pratik seviyelerde yardım edebiliyorsanız, hemen hemen her türlü zorluğun veya sorunun üstesinden gelmeye hazırsınız. Bugün, başkalarıyla ortak bir hedef doğrultusunda çalışmak ve yeni bağlantıları teşvik etmek için iyi bir gün. Bugünün ilerleyen saatlerinde, işleri basit ve ılımlı tutmaya çalışın ve gerçek arzu ile içsel hoşnutsuzluktan kaynaklanan arzu arasında ayrım yaptığınızdan emin olun.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İşbirliğine önem vermenize rağmen, rutin işleri seviyor ve Venüs’ün artılarını doğru kullanarak aklınızın karışmasını önlemiş oluyorsunuz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz ancak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Bugün telefon görüşmelerinizde duygu yoğunluğu yaşayacaksınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>