Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tarafsızsın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Mesleki olarak umutsuzluk hissedebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını tam olarak alamadığınızı düşünüyorsunuz. Kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyeriniz ve uzun vadeli hedefleriniz üzerinde yoğunlaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş yerinde yeni sorumluluklar alabilir veya profesyonel yeteneklerinizi geliştirecek eğitimlere katılabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerleyen yönünüz ilgi görecek, size kapılar açacaktır.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsin. Kendini ifade etmek konusunda zorlanabilirsin fakat bu durumu daha pozitif bir şekilde ele alarak iletişimini güçlendirebilirsin. İş hayatında ise yeni fırsatlar ve projelerle karşılaşabilirsin, bu nedenle dikkatli olman ve cesur adımlar atman gerekebilir. Kendine olan güvenin yüksek tutarak engelleri aşabilir ve hedeflerine adım adım ilerleyebilirsin. Umarım bugün senin için başarılı ve keyifli geçer.

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşanacak tartışmalardan uzak kalmak isteyebilirsin. Bu sefer taraf olmak istemeyeceksin. Evli Boğa burcuysan, eşinin tarzında değişiklik yapması hoşuna gidiyor. Duygularını güzel söyler söyleyerek ifade etmek isteyebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabanla tesadüfen karşılaşabilirsin.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler gündeminizde olabilir. Anlamak ve paylaşmak sizin için zorlaştığında konuyu kapatmak ve farklı odaklara geçmek en mantıklı seçenektir. Bugün kendinizi ve karşınızdaki kişileri incitebileceğiniz konuşmaların önüne geçin; neye adım atarsanız yol ona çıkar.  

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında dikkatli davranmanız ve rakipleriniz olduğunu bilerek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnini çalıştıracağın bir gün olacak. Farklı fikirler üretmek veya sıkıntılara farklı çözümler bulmak daha güzel adımlar atmanı sağlayabilir. Plan ve program yapmak bugün daha kolay olacak senin için.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, sizin için bugün, finansal konulara odaklanma zamanı olabilir. Bütçenizi gözden geçirin ve yatırımlarınızı değerlendirin. Gelirinizi artırmanın yeni yollarını bulabilirsiniz. Tezcanlılığınız size iyi hizmet edecekancak bunun rahatlama ihtiyacınızı gölgelemesine izin vermeyin. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin ve küçük şeylerin tadını çıkarın. İlişkileriniz bugün köklü yaklaşımınızdan faydalanabilir. Düşüncelerinizi ve duygularınızı güvendiğiniz kişilerle paylaşmaya açık olun. Unutmayın, biraz mola, huzurunuzu korumada oldukça önemlidir.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki sağlam dostlukların ileride yararını göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer vehayatınızla ilgili maddi kazançlarda şanslı olacaksınız ancak ani tartışmalar gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanıza rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>