Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeniliklere Açıksın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, ilişkinizde yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Yaklaşımlarınızı gözden geçirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya başlayacaksınız. Enerjiniz yüksek ve bu da sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturabileceğiniz anlamına geliyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi ve manevi kazançlar kapınızı çalabilir. İşlerinizin geri dönüşü, insanların minneti sizi rahatlatabilir. Yorgunluğunuzu atacak, olumsuz düşünce ve hayal kırıklıklarınıza merhem olacak bu gelişmeleri anlamlandırmak için bunları hazırlayan zeminlere, özelliklere sahip çıkmalısınız.

28 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Boğa burcundakiler için duygusal dengeyi sağlamak ve ilişkilerinde daha anlayışlı olmak önemli olabilir. Aşk ilişkilerinde iletişime ve uyuma özellikle dikkat etmelisiniz. Kendinize zaman ayırarak iç huzuru bulabilir ve duygusal deneyimlerinizden güç alabilirsiniz. Kariyer vehayatınızda ise sabırlı ve kararlı adımlar atmaya devam etmelisiniz. Planlarınızı detaylı bir şekilde ele almak, geleceğe yönelik sağlam adımlar atmanıza yardımcı olacaktır.

28 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde değişiklik yapmak isteyebilirsin. Arkadaşlarının tavsiyelerine kulak vermeye başlıyorsun. Estetiğe daha sıcak bakmaya başlayacaksın. Yüzüne küçükte olsa dokunuşlar yaptırmak isteyebilirsin. İlişki konusunda bir türlü dikiş tutturamayan Boğa burcuysan, ilişki konusunda tecrübelerine güvendiğin birisinden yardım alabilirsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorluklara bakıp ne tepki verdiğinizi düşünmelisiniz. Kendi kapasiteniz ve imkanlarınıza olan güveninizi sorgulamak yerine bunları kullanmayı deneyin. İyimser ve neşeli anlarını hatırladığınızda onların kalıcılaşması, daha çok yer edinmesini sağlamak isteyeceksiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular önem kazanabilir. Nedenini bilmediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma içinde olabilirsiniz. Olayların niye bu şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Acele karar vermekten çekinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış durumlar yaşanabilir.

28 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda güler yüz ve tatlı dilin ne kadar büyük geçerliliği olduğunu bilerek hareket etmek sizin günden keyif almanıza epey yardımcı olacak.

28 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşayacağın güzel gelişmeler, daha fazlasını istemene sebep olabilir. Yaşayacağın güzel şeyler ve göreceğin gelişmeler sana daha iyisi için, daha fazlası için ilham verebilir. Yeni fikirlere kendini açabilirsin bugün.

28 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün insanlarla bağlantı kurmak için güzel bir zaman. Profesyonel bir odak noktasına doğru ilerliyorsunuz. Ayrıca anlaşmalara varmak veya iletişimlerinizde kendinizi daha etkili bir şekilde ifade etmek için harika bir konumdasınız. Arkadaşlıklar biraz daha fazla ilgiyle gelişebilir. Nitekim gün ilerledikçe aşırıya kaçma veya huzursuzluk nedeniyle acele hareket etme eğilimine dikkat edin. Anlamlı sonuçlara varmak için zaman ayırmanız ve bir kararı kesinleştirmekten olarak kaçınmanız iyi bir fikirdir.

28 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer evinizde ilerleyen Güneş, sosyal hayatınızı canlandırmaya devam ediyor. Bugün yeni insanlar tanımak için enerjiniz yükselebilir. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından pek benimsenmiyor.

28 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

28 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız, bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. Bugün, duygularınızda dumura uğramak istemiyorsanız, amaçlarınızı saptırmamalısınız.

28 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>