Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hazırlık Yapıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. İlişkinizin gidişatı biraz olsun değişim gösterebilir. Temkinli olmaya çalışın.

Amaçlarınıza uygun hareket edecek ve doğru noktalara odaklanacaksınız. Tüm sorunları yavaş yavaş geride bırakma şansınız var.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha etkin olmanız sizin açınızdan iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızı, yatırımlarınızı ve fırsatlarınızı gözden geçirmeniz ve haksızlığa uğradığınız durumlarda ilahi desteğe başvurmanız gereken bir dönemdesiniz. Doğru ve şeffaf tavrınızın karşılığını alabilirsiniz, ancak ihtiyaç duyduğunuz desteği nereden alacağınızı seçmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerinizi değerlendirebilir ve parasal konularda güvenilir kişilerlebirliği yapabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün sizin için keyifli ve verimli bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz oldukça olumlu olacak vebirlikleri gelebilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak konusunda cesaretli olacaksınız. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirin ve kendinize zaman ayırarak hedeflerinizi gözden geçirin. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmek bugün önemli olabilir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarını akşam yemeğine davet ediyorsun. Mutfaktaki bazı aksaklıklar gözüne çarpabilir. Kendince bu aksaklıkları gidermeye çalışabilirsin. Güzel bir sofra hazırlama niyetindesin. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabanla tesadüf eseri karşılaşabilirsin. Ayaküstü uzun sohbetler ediyorsunuz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alışkanlıklarınızı gözden geçirip fayda odaklı olmanız önemlidir. Ekonomik ve kişisel açıdan güçlenmek için bilinçli hareket ederek ticari ve hukuki beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar yapmadan önce planlı hareket etmeli ve yolculuklar için hazırlıklı olmalısınız.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlar ve ani gelişmeler nedeniyle bazı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konulardaki korkularınız sizi harekete geçirebilir. Şansınız ve bereketinizin arttığı bugünlerde duygusal açıdan yoğun hissedeceksiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında görmek istediğin değişimler ve büyüme bugün daha somut bir şekilde karşına çıkabilir. Fırsatlarını dikkatle değerlendirmen ve geleceğini düşünerek hareket etmen gereken bir gündesin. Önemli kararlar alırken dikkatli olman gerekecek.

29 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında hassas konular kaçınılmaz gibi görünüyor sevgili Boğa. Kasıtlı olmayabilir ama sonuç aynıdır ve bir yanınız bunu görmezden gelip yoluna devam etmek isterken, diğer yanınız ya da hayatınızdaki bir kişi)buna izin vermez. Aslında konuyu ele almak sizin lehinize olabilir. Bunun sonucunda kendinizi anlama konusunda daha iyi bir noktaya ulaşabilirsiniz. Nitekim her şekilde kelimeler konusunda seçici olmak iyi bir fikir olabilir. Gün ilerledikçe her şey birbirine güzel bir şekilde bağlanıyor ve kendinizi hoş bir şekilde motive hissedebilirsiniz. Birine yakınlaşma deneyimleri başarıyla sonuçlanabilir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Hastane ve sağlık konuları gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal alışkanlıklarınız seviyorsunuz. Bugün yaşamınızla ilgili değişiklik yapmaktan çekiniyor olmanız belki de bu yüzden.. İçsel duygularınızın, kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Geçmiş anılarınızın size verdiği olumsuzluklardan kurtulmanıza rağmen, ayaklarınızın geriye gitmesi, sizin gereksiz takıntılarınız.

29 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>