Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karamsarlığa Kapılıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, beklenmedik gelişmeler hazırlıklı olmalısınız. İlişkiniz olsun ya da olmasın, kendinizi her açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Olumlu etkiler alabileceğiniz bir gün.

Daha net olmaya çalışmalısınız. Ne istediğinizi bilir şekilde hareket ettiğiniz sürece her şeyi istediğiniz gibi şekillendirme şansına sahip olabilirsiniz.

Parasal yöntemlerinizi uygulama yolunda sorunlar yaşanabilir. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantı kurabilirsiniz. Onların desteği ve tavsiyeleri size iyi gelecektir. Sosyal faaliyetlerde bulunmak, toplum için ya da ihtiyaç sahibi kişiler için çalışmak kafanızı toplamanıza, hayatın farklı yönlerini görmenize yardımcı olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak güçlü hissedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve duygularınızı derinlemesine gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde daha yumuşak ve anlayışlı bir tavır sergilemek size fayda sağlayabilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve kararlı adımlar atarak hedeflerinize daha yaklaşabilirsiniz. Dikkatinizi gereksiz detaylara değil, büyük resme odaklamak size ilerleme kaydetme fırsatı verebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece verimli bir gün geçirebilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın olumsuz deneyimler yüzünden karamsarlığa kapılabilirsin. Geleceğe dair karamsarlığını üzerinden atmalısın. Yakın bir arkadaşının tiyatroyla ilgilenmesi senin de ilgini çekiyor. Tiyatroyla yakından ilgilenmeye başlayabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan eşinin arkadaşlarıyla birtakım problemler yaşayabilirsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi güçlü ve zayıf yönlerinizle yüzleşerek, kişisel ve profesyonel ilişkilerinizi güçlendirmenin yollarını arayabilirsiniz. Aile, sevdiğiniz kişiler veplanlarınız arasında denge kurarak, yeni başlangıçlara ve gelişim fırsatlarına hazırlanıyorsunuz. Sosyal ortamlarda dikkat çekebilir ve teklifler alabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz. Tutulma altında sorumlu olduğunuz işleri tamamlama fırsatı bulacaksınız. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Aynı meslek grubundan arkadaşlarınızla görüşüp fikir almak isteyebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Hızlı karar almanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi yoğun bir çaba içerisinde hissedebilirsiniz. Yeni projeler ya da yeni kariyer planları gündeminizde olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyleri yarına bırakmaman gereken bir gün. İlerisi için planlar yapmak kolay olsa da bugün eyleme geçmen daha iyi olacak. Hayatında önem taşıyan konuları yarına ertelememelisin bugün.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, her zamankinden daha az çaba harcayarak sorumlulukları yerine getirmeniz için güzel bir enerji akışı var. Konuşmalar özellikle yararlı ve hatta motive edici olabilir. Tavsiyeniz birine yardımcı olabilir ve siz de yardım etmekten keyif alırsınız. Bugün ayrıntılara bakış açınız mükemmel. Gün, akrabalarınızla veya tanıdıklarınızla, arkadaşlarınızla ve hatta günlük tutma yoluyla kendinizle iletişim kurarak topraklanma hissi sunar. Olumlu geri bildirim, elinizden gelenin en iyisini yapma motivasyonunuzu, güveninizi ve coşkunuzu artırabilir. Anlamlı deneyimler planlamak ve keşfetmek için müthiş bir enerji yanınızda.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizde ani gelişmeler sizin ön planda olmanıza neden olabilir. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırtınalarınızın altında yatan mantıklı yapınızı su üstüne çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal değişimlerinizin size sağlayacağı avantajları doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özel konumunuzu zorlamak yerine, çevresel olaylara, kendi iç bünyesinde koordinasyon bir bütünlük getirmelisiniz.Bugün, şansınızı zorlayacaksınız.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>