Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Emeklerinizin Karşılığını Almak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda, üzerinizdeki anlamsız baskıdan kurtulmanız gerekmekte. Duygularınızı kontrol altına almak için uygun zamana sahipsiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Kontrol duygunuz üst seviyelere çıkıyor. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan kurtulmanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Maddi anlamda yeni koşullar gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassasiyetlerinizi doğru yönetmelisiniz. Bunlar sizi sevdiklerinizden ve ailenizden uzaklaştırıyorsa psikolojik bir alt yapısı söz konusu olabilir. Bu altyapıların hepsini altta bırakın ve sizi yukarıya çıkaracak alanlarda kalmayı tercih edin. Ailenizin vereceği fikirler bazı ışıkları yakabilir.

10 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünhayatınızla ilgili bazı sorumluluklarınız olabilir. Yapmanız gereken işleri planlı ve disiplinli bir şekilde halletmeniz, başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermekte fayda var.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınız yapıda emeklerinizin karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Uzun zamandır beklendiğiniz terfinin gerçekleşmemesi canınızı sıkıyor. İstekleriniz gerçekleşmesi biraz zaman alabilir. Ailesinden ayrı yaşan Boğa burcuysanız, akşam ailenizi ziyaret edebilirsiniz. Bu ziyaret ailenizi memnun edecek. Kendinize spor rutini oluşturabilirsiniz.

10 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hassasiyetlerinizi doğru yönetmelisiniz. Bunlar sizi sevdiklerinizden ve ailenizden uzaklaştırıyorsa psikolojik bir alt yapısı söz konusu olabilir. Bu altyapıların hepsini altta bırakın ve sizi yukarıya çıkaracak alanlarda kalmayı tercih edin. Ailenizin vereceği fikirler bazı ışıkları yakabilir.

10 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde ya da kardeşlerle ilgili konularda bazı hassasiyetler söz konusu olabilir. Düşüncelerinizde derine inme ihtiyacı var.

10 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda değişiklikler talep etmeniz şaşkınlıkla karşılanabilir. Kendinizi iyi ifade edebilmeye çabalamak günün konusu olsa da karşı tarafı da dinleyin.

10 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin. Dekorasyon ya da tamirat, tadilat işleriyle ilgilenmek seni gün boyu meşgul edebilir. Yaşadığın çevreyi rahat edebileceğin şekle sokmak zihnen dinginliğe ulaşmanı sağlayabilir.

10 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, içsel dengenizi korumak ve hedeflerinize odaklanmak için önemli bir gün olabilir. Duygusal olarak istikrarlı bir şekilde hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı bir tutum sergileyerek,veya projelerinizde ilerleme kaydetmek için uygun bir zamandasınız. Finansal konularla ilgili planlarınızı gözden geçirmek ve sağlam temeller oluşturmak için de fırsatlar olabilir. Yine de değişime direnme eğilimi gösterebilir ve alışkanlıklarınızı sorgulamakta zorlanabilirsiniz. Esneklik göstermek ve yeni fırsatları değerlendirmek, sizi daha ileriye taşıyabilir. Aynı zamanda, kendinizi ödüllendirmek ve keyifli aktivitelere zaman ayırmak, ruh halinizi dengelemenize yardımcı olabilir.

10 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani olaylar karşısında yerinde tepki gösteriyor ve kısa sürede çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz. Duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve bunu ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız. Tartışmalardan kaçınmalısınız.

10 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

10 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilerleme arzun çok fazla. Daha anlamlı bir olay arayışı içine girebilirsin hayatında. Ruhsal ve duygusal büyüme senin sayende oluyor. Aynı zamanda seni heyecanlandıran yeni bir girişim haberi alacaksın, orijinalliğini kullan.

10 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat edin. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Ruhunuzdaki yorgunluğu dinlendirmeye çalışın.

10 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 51" R
Ay
Boğa
23° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 55' 07" R
Venüs
Terazi
28° 36' 26" R
Mars
Yengeç
09° 57' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 32"
Satürn
Balık
14° 59' 22"
Uranüs
Boğa
27° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 14"
Lilith
Terazi
09° 22' 03"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>