Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Evinizi Yeniliyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak karmaşıklık yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz bu süreçte ilişkinizin gidişatını da her açıdan daha iyiye götürme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların tamamen çözüme kavuşabileceği bir gündesiniz.

Ufak tefek olumsuzluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Para kazanmak odağıyla yaşadığınızda parayı nasıl kullanacağınızı düşünmeyi yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak bunun sizi mutlu etmeyeceğini de bilmelisiniz. Hayatınızı en iyi şekilde yaşayabilmek için maddi kazanımlar kadar manevi birikimlerinizin ve önceliklerinizin de olması gerektiğini unutmayın.

11 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, kendinizi evinizde rahat hissetmek ve ailenizle yakın ilişkiler kurmak için harika bir gün. Evde keyifli bir etkinlik düzenlemek veya sevdiklerinizle bir araya gelmek moralinizi yükseltebilir. Aile bağlarına değer vermek ve sevgi dolu anlar yaşamak önemlidir.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizde yapacağınız değişikliklere bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Fikirlerinizi netleştirmek için arkadaşınızın desteğine ihtiyaç duyacaksınız. İlişkisi olmayan Boğa burcuysanız, çevrenizdeki bir kişiyle birbirinize uyan yönleriniz dikkatinizi çekebilir. Karşınızdaki kişiden adım beklemek yerine harekete geçmek isteyebilirsiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminizden uzaklaştığınızda düzeniniz bozulabilir. Buna sadık kalmak istiyor ancak başaramıyorsanız sizi buna sürükleyen durumları da tespit edebilmelisiniz. Kendiniz için bir fedakarlık yapın ve hayatınıza dahil etmek istediğiniz işler, insanlar için çalışmaya başlayın.

11 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi hareketlendirmek isteyebilirsiniz ama dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, yaşamsal ifade gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Etrafınızda bulunan insanlarla aranızda ne kadar sorun varsa ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Doğru yaklaşımların her açıdan belirleyici olabileceğini siz de biliyorsunuz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eski arkadaşlarına zaman ayırabilirsin. Bir süredir görüşemediğin insanlarla güzel bir kahve içmek için buluşabilirsin. Eskileri yad etmek sana da onlara da çok iyi gelebilir. Sosyal açıdan eski arkadaşlıklara öncelik vermen gerekecek.

11 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir arkadaşla duygulu şekillerde bağlantı kurmak için mükemmel enerjiler var. Biriyle barışma veya yeni bir arkadaşlığın kıvılcımları için bir zaman olabilir. Becerilerinizi ilerletmenize veya iletişiminizi geliştirmenize yardımcı olan biriyle veya bilgilerle bağlantı kurabilirsiniz. Hayatınız ayrıca bir macera duygusundan, bağlılıktan ve canlılıktan faydalanabilir. Kendinizi daha özgürce ifade etmeye cesaret edersiniz ve kayda değer bir romantik çekim olabilir. Maceracı yanınız, yaşamınıza yeni fırsatlar getirmenize yardımcı olur.

11 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda imkansız detayları bile sorun yapmayacaksınız. Siz özel duyguların kişisiniz. Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Ketum davranışlar sergiliyorsunuz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili boğa burcu; soğukluk, kıskançlık, belirsizlik, huzursuzluk, korku, güvensizlik, bilinçaltı ve anne ayın hareketleri demektir. Zihnini, ruhunu ve bedenini etkiliyor. Bu günlerde sevgiyle kal.

11 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bacak ağrıları olabilir.

11 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 07" R
Ay
Boğa
29° 28' 01" R
Merkür
Başak
22° 43' 07" R
Venüs
Terazi
29° 07' 55" R
Mars
Yengeç
10° 12' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 59"
Satürn
Balık
14° 57' 30"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 10"
Lilith
Terazi
09° 24' 55"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>