Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayrılık Kapıda Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmanız gerekmekte. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturmaya çalışın. Dengeleri zorlayabilecek her türlu sıkıntıdan olabildiğince uzak durmanız gerekiyor.

Anlaşılabilir adımlar atmanın yollarını aramalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Dengeli olabildiğiniz bu süreçte başarıya ulaşmanız aslında çok da zor olmayacak. Üstesinden gelmeyi başarabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizin tanınırlığı siz de yol gösterebilir. Açılmaz sandığınız kapıları açmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak veya bir fikri kabul ettirmek istediğinizde aile büyüklerinizin tecrübesinden yararlanabilirsiniz. Kendinizi ayrı bir kenarda tutmak yerine bu tecrübelerin bir parçası olmaya çalışın.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Birlikte vakit geçirmek, yeni projeler üretmek veya birlikte eğlenmek için harika bir zaman olabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşe geldiğinizde cüzdanınızı evde unuttuğunuzu fark ediyorsunuz. Son zamanlardaki unutkanlığınız artık hayatınızı etkileye başladı. Bu durum sizi rahatsız ediyor. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, partnerinizle uzun zamandır fikir ayrılıları yaşıyor olabilirsiniz. Sorunlarınızı ne kadar çözmeye çalışsanız da partnerinizin vurdum duymaz tavırları bardağı taşıran son damla olabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel görüntünüzde beğenmediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizin, ilişkilerinizin, bulunduğunuz yerlerin durumuna göre hareket etmek kendi durumunuzu unutmanıza neden olabilir. Bugün hatırlayın ve sadece görüntü olarak sıhhi olarak da iyi hissedeceğiniz bir düzen için hazırlık yapın.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Yön vermeniz gereken konularda kararlar alabilirsiniz. Emlak ve toprak ile ilgili konularda engeller olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ailenizle ilgili konularda hassas davranabilirsiniz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinize dinlenmek hatta eğlenmek için zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Bu şekilde başarı hayatınızın güzel bir parçası olacaktır.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki insanların ne niyetle hareket ettiğini daha net görebilirsin. İç sesin sana doğruları gösterecek. Birilerinin sana yalan söyleyerek hareket etmesine de fırsat bırakmaman olası. Hayatının kontrolünü eline alacaksın bugün.

11 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri, öncelikleri belirlemek ve yerleşmek için güçlü, her ne kadar bugün erken saatlerde kendinizi biraz dağılmış hissedebilseniz de gün ilerledikçe kendinizi daha güvende ve rahat hissetmenizi sağlayacak koşullara ve aktivitelere yönelirsiniz. Aynı zamanda çok beceriklisiniz ve bir arkadaşınız bir sorunu çözmeniz için size ilham verebilir. Aile ilişkilerinizdeki güç dinamikleri daha güçlü bir odak noktasında olabilir ve özellikle ev ortamınızdaki veya yakın ilişkilerinizdeki dengesizliklere karşı hassassınız. Kişisel yaşamınızın sizi güçlendireceği yollar buluyorsunuz ve aşinalık ve yenilik ihtiyacınızı ustaca birleştiriyorsunuz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Hata yapmaktan çekiniyor ve düşüncelerinizi toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz. Hırslı yapınız ve sezgisel bağlarınız daha da güçlenebilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularına odaklanabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize gereken önemi göstermediğiniz ve zaman ayırmadığınız sürece kendinizi huzurlu hissetmeniz mümkün olmayacak. Dolayısıyla bugünü onunla geçirip, ihtiyaçlarıyla ilgilenmeli ve vicdanınızı da rahatlatmalısınız. Bugün katılacağınız bir toplantıda kendinizi çok huzursuz hissedebilirsiniz. Ancak bu deneyim uzun vadede oldukça verimli ve kazançlı sonuçların ortaya çıkmasına neden olacak. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 02" R
Ay
Boğa
23° 06' 43" R
Merkür
Başak
21° 53' 34" R
Venüs
Terazi
28° 35' 25" R
Mars
Yengeç
09° 57' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 29"
Satürn
Balık
14° 59' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 29' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 16"
Lilith
Terazi
09° 21' 57"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>