Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aşk Kapını Çalıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kafanızı karıştırabilecek bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Belirsizliklerin ortadan kaldırılması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Çok daha sabırlı ve anlaşılabilir olmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın yollarını aramanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Aktif adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumlu etkiler almak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuki ve psikolojik açıdan rahatlayacağınız bir gün olabilir. Bir karşılık görmek arzunuza yanıt bulabilirsiniz. Bu karşılık size ilerlemenin değil, ilerlerken neye dikkat edip neyi ortaya çıkarmanız gerektiğini hatırlatacaktır.

11 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça dengeli olabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedebilir, içsel dengeyi korumak için zaman ayırabilirsiniz. Güvendiğiniz insanlarla paylaşımlar yapmak ve duygusal desteği hissetmek sizi rahatlatabilir. Aynı zamanda maddi konularla ilgilenmeniz gereken bir gün olabilir. Parasal konularda titizlik göstermek ve harcamalarınızı kontrol altında tutmak önemli olacaktır. Yeni fırsatlar veya yatırımlarla ilgili kararlar almadan önce detaylı bir araştırma yapmanızı öneririm. Sağlığınızla ilgili olarak ise, stres düzeyinizi yönetmeye çalışmalı ve dinlenmeye önem vermelisiniz. Enerjinizi dengede tutmak için yaşam tarzınızda sağlıklı alışkanlıklara yer vermek faydalı olabilir. Bugün sakin, huzurlu ve istikrarlı bir gün geçirebilirsiniz. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

11 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toprak burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gönlünüyerindeki bir kişiye kaptırabilirsin. Duygularını dile getirmek yerine karşındaki kişinin adım atmasını bekleyeceksin. Kendini duygusal anlamda yorgun hissediyorsun. Olumsuz düşüncelerden kurtulmak için meditasyon yapmak sana iyi gelebilir. Hayatını planlı yaşamaya özen göstermelisin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak yeterli motivasyonu bulamadığınızda işlerin zorlaştığını düşünebilirsiniz. Bu zorluğu aşmak adına hayatınıza farklı gündemler getirmeniz gerekebilir. İletişim ve yolculuk trafiğinin fazla olacağı bir şeylerle ilgilenmek size aradığınız, ihtiyaç duyduğunuz motivasyonu tüm kanallardan verebilir. 

11 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularda daha yapıcı olabilirsiniz. Başarılı olmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni konular ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Öngörmekte zorlandığınız konularda ani değişiklikler meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunları fazla büyütmeyin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Boğa'lar çocuk sahibi olabilirler, yine sağlık alanında başlatmak istediklerinizi başlatmak için uygun bir gündesiniz. Heyecanlı haberlere hazır olun.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilgilenmen gereken işler sana biraz ağır gelebilir. İşleri azaltmak için çabaladığında giderek arttığını da görebilirsin. Bütün işi aynı anda yapmaya kalkma sakın. Gerektiği zaman çevrendekilerden yardım istemekten kaçınmamalısın.

11 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size sembolik olarak yeni bir başlangıç ​​getiriyor sevgili Boğa. Bir şekilde geçmişten koparak ileriye giden yolu temizlemeye yardımcı olabilirsiniz. Gün, yaşamınızdaki sıradan deneyimlerin ötesinde büyümek, keşfetmek ve genişlemek için ruhunuza daha güçlü bir odaklanma sağlar. Şimdi meydana gelen olaylar, sizi rutininizin dışına itmeye hizmet edebilir. Uzun vadeli hedefler, çalışmalar ve manevi hedeflere bağlılık güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Yeni fikirler aradığınız veya fikirlerinizi ve kişisel felsefenizi geliştirdiğiniz yılın ilham verici bir zamanıdır. Hayatın anlamı hakkında daha sık düşünebilir ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak için iletişime geçebilirsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınız ters gelse de, çevrenizle politik davranışlar içinde olacaksınız. Onların görüşlerine tepki göstermeden, isteklerinizi ustaca kabul ettirebilirsiniz. Finans konularında güvenli yatırımları tercih edebilirsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yeni ay ile; yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda büyük gelişmelere adım atabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinize yönelik beklentileri o kadar anlaşılmaz şeyler değil. Ona daha zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri yok edebilirsiniz. İşinizde çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Tamamlanması gereken işler biraz huzursuzluk yaratsa da başarıya yakınsınız. Karşınıza çıkacak fırsatları görmeye ve iyi değerlendirmeye çalışın. Düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Bugünlerde harcama konusunda ipin ucunu biraz kaçırdınız!

11 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 41" R
Ay
Koç
25° 24' 07" R
Merkür
Başak
18° 23' 50" R
Venüs
Terazi
26° 17' 46" R
Mars
Yengeç
08° 54' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 48"
Satürn
Balık
15° 07' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Oğlak
29° 45' 17"
Chiron
Koç
22° 17' 53"
Lilith
Terazi
09° 09' 27"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>