Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Pürüzler Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Pek anlaşıldığınızı düşünmüyorsunuz ancak bu durumun karşılıklı olduğunu da unutmayın. Düşünce yapınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Mesleki olarak beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Kendinizi sıkışmış hissediyorsunuz. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Psikolojik olarak zorlayıcı bir gün olabilir. Fiziksel açıdan da bir sorunla karşılaşmamak için sorumluluklarınız konusunda kendinize fazla yüklenmemelisiniz. Eşinizin/ailenizin manevi desteğine ihtiyaç duyduğunuzda bunu dile getirmeniz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

9 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konulara odaklanmak isteyebilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi gözden geçirerek, bütçenizi düzenlemek için adımlar atabilirsiniz. Maddi konulara önem verme eğiliminiz artabilir ve belki de tasarruf yapmak veya yatırım yapmak için yeni stratejiler geliştirmek isteyebilirsiniz.Aynı zamanda ilişkilerinizde de denge kurma konusunda dikkatli olun. İkili ilişkilerde karşılıklı anlayış önemlidir, bu yüzden partnerinizin düşüncelerine ve duygularına saygı göstermeyi ihmal etmeyin. İşbirliği yapmak ve ortak hedeflere odaklanmak, ilişkilerinizi daha sağlam hale getirebilir.Sağlık konularında ise bedeninize daha fazla özen göstermek önemli olabilir. Dengeli beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve yeterli uyku almak sağlığınızı destekleyebilir. Bu alışkanlıklara odaklanarak enerjinizi ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz.Bugün işlerinizi planlarken sabırlı olun ve aceleci kararlar vermekten kaçının. Zamanı iyi değerlendirerek, önemli konuları adım adım ele almak size daha fazla başarı getirebilir.

9 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Boğa burcuysan, evlilik ve ortaklık konularında hassasiyetler söz konusu olabilir. Eşinin konularıyla, sorunlarıyla ilgilenmen gerekebilir. Desteğini eşinden esirgemiyorsun. Tatil planları yapanlardansan, bütçe, rezervasyon, uçak bileti konularıyla ilgili ufak tefek pürüzlerle karşı karşıya kalabilirsin.

9 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik kararlar almak için aceleci davranabilirsiniz. Bir geç kalmışlık hissinde olmak size hata yaptırabilir. Her şeyin zamanla, mantıkla ve çabayla oluştuğunu unutmamalısınız. Doğrudan yana olun.

9 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar için uygun bir gündesiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle fikir alışverişinde bulunurken zaman içerisinde arkadaşlık geliştiren kişiler artabilir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük rutininden sıkılabilir ve farklı şeylerle ilgilenmek isteyebilirsin. Seni eğlendirecek ve ilgini çekecek birden fazla güzel şey ise kapıda. Bir günlüğüne de olsa daha eğlenceli şeylerle vakit geçirmek sana bir şey kaybettirmez. O yüzden rahat ol, keyfine bak.

9 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün duygularınız hakkında açık olmak konusunda kendinizi daha rahat hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara ve olaylara karşı oldukça duyarlısınız. Yine de, zihninizin size oyun oynadığını veya hayatınızda sinir bozucu bir belirsizlik olduğunu hissedebilirsiniz. Sosyal veya romantik düzeyde yanlış anlaşılmalar normalden daha olasıdır. Şüpheler, başkalarına ilişkin algınızı veya onların size bakış açısını bulandırabilir. Ayrıca bir inancınızdan, idealinizden veya çalışma yönteminizden şüphe duyabilirsiniz. Zihninizin içinden çıkıp gerçek dünyada yaşamaya çalışmak daha sağlam bir zemine basmanızı sağlayacaktır.

9 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız her türlü çalışma karşılıksız kalmayacak. Ay bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda özgürce hareket etmek istiyorsunuz.

9 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel bir denge ve istikrar dönemindesiniz. Zihin açıklığınız ve vücut zindeliğinizle işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Ayrıca canlı ve hareketli bir günün de tadını çıkarabileceksiniz. Ancak her şeyin hep böyle sorunsuz devam edeceği hayaline kapılmayın. Başarılarınızı şimdiden sağlama alın ki ileride sıkıntı çekmeyesiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sağlık, finans, özel hayat alanlarında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal yapılanma için uygun bir gündesiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızda sorunlar var. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. İş yerinde bir çekişmenin içindesiniz. Sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş yavaş istediğiniz şekle sokmaya başladınız. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler var. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

9 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>