Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Adapte Olmakta Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, şefkat ve ilgi isteğiniz üst seviyelere ulaşmış durumda. Birlikte olduğunuz kişiden bu anlamda yoğun istekte bulunabilirsiniz. İsteklerinizin karşılık bulmasıyla beraber her şey daha memnuniyet verici olabilir.

Mesleki ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket ederken herhangi bir yanlışlık yapmamaya çalışın. Doğru zamanı beklemeli ve atacak olduğunuz adımları birçok kez kafanızda kurmalısınız. Plansız hareket etmeniz, hata yapmanıza neden olabilir.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel paylaşımlarda bulunurken daha temkinli olmalısınız. Finansal tecrübelerinizden yararlanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki kişilerle olan iletişiminizde bazı çözülmeler yaşayabilirsiniz. Tahammül edemediğiniz, bir kırgınlık yaşamak istemediğiniz durumlarda sakin ve stratejik hareket etmeniz faydalı olabilir. Ancak yine de es geçmemeniz, idare etmemeniz gereken durumların yaşanmadığından da emin olmanız gerekebilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konulara odaklanman gerekebilir. Finansal durumunu gözden geçirip, geleceğe yönelik yapılanmalara odaklanmak isteyebilirsin. Bu konuda sabırlı ve kararlı olman önemli olacak. Ayrıca, bugün ilişkilerinde de bir denge kurmaya çalışmalısın. Partnerinle iletişimde olmak ve duygusal ihtiyaçlarını karşılama konusunda daha hassas olman önemli olacak. İş ve kariyerinde ise şanslı bir gün olabilir. Üstlerin veyaarkadaşların seni takdir edebilir veya destekleyebilir. Bu fırsatları değerlendirerek ilerleyebilirsin. Ancak, işlerin kontrolünü kaybetmemek ve detaylara dikkat etmek önemli olacak. Enerjin yüksek olduğu için spor veya fiziksel aktivitelerle de rahatlama sağlayabilirsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dalgın bir gün! Atacağın mesajları, mailleri birkaç kere kontrol etmende fayda var. Kısa bir süre önce yakın bir arkadaşınla aranızda kırgınlık yaşandıysa ilk adımı atan taraf sen olabilirsin. Özel sektörde çalışan bir Boğa burcuysanseyahatlerinin artması, eşinle aranda tatsızlık yaşanmasına neden olabilir. Uzun süredir izlemek istediğin filmi, izleyebilirsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki imkanları, yeteneklerinizi, yaşadığınız sorunları hayata nasıl kazandıracağınızı düşünebilirsiniz. Bugüne kadar tam tersini uygulamanın bir katkısının olmadığına ikna oluyorsunuz. Bankalarla ilgili sorun yaşamamak için ödemelerinizi gelir gider takviminize göre düzenlemelisiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yukarıya taşıyacak sorumluluklar alabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilimsel ve adil kararlar vererek muhteşem yardımlarda bulunuyorsunuz. Manevi destek vermeniz karşınızda ki dostunuzu bir hayli memnun oluyor.

5 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla anlaşmazlıklar yaşanabilir bugün. O yüzden olası tartışmaları engelleyip yapıcı olmaya çalışmak senin için daha iyi olabilir. Ani tepkiler verip gereksiz yere arkadaşlığı riske atmamak önemli bir konu haline gelebilir.

5 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerji ve motivasyon seviyenizi yükseltiyor, özgüven ve cesaretle dolusunuz. Artık özellikle istekli ve enerjiksiniz; yaşama sevinciniz ortaya çıkıyor. Genel olarak hayatınıza daha fazla macera çeken daha cesur bir ruh hali var. Böylece neden, nerede ve neyin özellikle canlandırıcı olabileceği konusunda fazla endişelenmeden hayatı deneyimleme isteğiniz ortaya çıkar. Nihayet negatif duygularınızı ve şüphelerinizi beslemek yerine yolunuza devam etmeye başlıyorsunuz. Öğrenme iştahınız artıyor ve bugün, üretken olmak için sizi zorlayan bir dürtü deneyimleyebilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin katkılarını inkar edemezsiniz. Sizin için zaman önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kısıtlı zamana tahammülünüz yok.

5 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

5 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün seyahat, eğitim, yakın çevrenize odaklanabilirsiniz. Ani beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı sabırlı davranırsanız sorun çıkması önlenebilir. Özellikle akşam saatlerinde çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu için sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İş ortaklığı içinde olduğunuz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hakkettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki birtakım duygusal yığılmaların yansıması olabilir. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin

5 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 34" R
Ay
Koç
26° 39' 07" R
Merkür
Başak
18° 33' 07" R
Venüs
Terazi
26° 23' 52" R
Mars
Yengeç
08° 57' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 06"
Satürn
Balık
15° 07' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 40"
Lilith
Terazi
09° 10' 00"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>