Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değişime İhtiyaç Duyuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda daha sabırlı olmalısınız. Beklentilerinizin karşılık bulması için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınızın istediğiniz gibi sonuçlanması için daha sabırlı olmanız gerekiyor. Karmaşık durumlardan olabildiğince uzak durmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirme konusunda daha kontrollü olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlardan alacağınız geri dönüşler sinirlerinizi zorlayabilir. Eleştiriye açık olduğunuzu düşünseniz de bazen hırsınıza kapıldığınız gerçeğini gözardı etmemelisiniz. Kırgınlık, kaos ve kavga oluşturacak durumlardan kaçınan bir tutum sergilemek önce kendinizi sonra da karşınızdaki kişinin sakinliğini kazanmanıza yardımcı olacaktır.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha güçlü ve kararlı hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve onları gerçekleştirmek için adımlar atmaktan keyif alabilirsiniz. İş hayatında başarı elde etmek için çalışmalarınıza devam etmek önemlidir. Disiplinli ve sabırlı bir şekilde ilerlemek, sizi daha da ileriye taşıyacaktır. Kişisel ilişkilerde ise duygusal bağlarınızı güçlendirmek ve sevdiklerinize zaman ayırmak önemlidir. Özellikle partnerinizle olan iletişiminizi geliştirmek size mutluluk ve uyum getirebilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal ve bedensel olarak da kendinizi yenilemek için adımlar atabilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz ilişkiye yeni başlamış bir Boğa burcuysan, partnerinin göründüğünden çok daha farklı bir yapısı olduğunu anlayabilirsin. Bu durum senin ilişkiye olan yaklaşımını etkileyebilir. Her ne kadar sabitliği seven bir burç olsan da bu dönem yaşam tarzını veya dış görünüşünü değiştirmek isteyebilirsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşıtlık konulara, eşinizle ya da yakın arkadaşlarınızla ilgili durumlara daha odaklı olabilirsiniz. Bir denge bulmaya çalışmalısınız.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza dair daha sakin ve sevgi dolu bir tutum sergileyebilirsiniz. Sevgi konusunda göstereceğiniz hassasiyet ve saygı beraberinde mutluluğu getirebilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün farklı şehirlerden veya uzak mesafelerden gelen ziyaretçilerin olabilir. Birbirinden çok farklı alanlardan insanlarla muhatap olabilirsin hatta bugün. Yeni şeyler öğrenmek ve misafirperverliğini konuşturmak için iyi bir gündesin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Tamamen bağımsız hareket etmek veya büyük kararlar almak için en iyi zamandeğil çünkü gerçekte kullansanız da kullanmasanız da başkalarının fikirlerindenetkilenme eğilimindesiniz! Beraber yapılan aktiviteler heyecan verici olabilir. Artık yeni fikirleri kabul etmeyi ve yeni konuları, yönlendirmeleri veya olayları keşfetmeyi daha kolay buluyorsunuz. Yine de gün ilerledikçe kendinizden biraz şüphe duyabilirsiniz. Bu, sizin için yararlı bir süreç olsa dabaşlangıçta biraz sönük gelebilir. Kaygı hayatın birçok alanına sızabilir ve eğer izin verirseniz genel mutluluğunuzu baltalayabilir. Eğer biraz sabrederseniz, sezgileriniz kısa sürede yoluna girecek.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumayı iyi biliyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün içindesiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat, yurt dışı veya hukuksal alanlarda destekleneceksiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin açıklamasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Partneriniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Mesleğinizle ilgili sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Amaçlarınızı ve gücünüzü mesleğiniz için kullanın yoksa geri tepebilir. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Sağlam bünyenizin size sunduğu krediyi son günlerde fazla zorluyorsunuz.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>