Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sıcakkanlısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda belirsizlikler yaşanabilecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluk, beklenmedik adımlar atmanıza da neden olabilir. İlişkinizden yana olan arayışlarınızın da olumlu anlamda sonuçlanma ihtimali var.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız ancak bu konuda tedbiri de elden bırakmamaya özen gösterin. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzda meydana gelebilecek iniş ve çıkışları ortadan kaldırmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi hapsettiğiniz yerden çıkmalısınız. Bir yılda olmayan bir günde olabilir ama bunu görebileceğiniz bir yerde durmanız gerektiğini unutmayın. Hakkınızın teslim edilmediği durumlarda aşırı ve kırıcı tepki göstermek yerine bunu daha medeni bir şekilde dile getirmeniz önemli olacaktır.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinizi daha enerjik ve motivasyonlu hissedebilirsiniz. İçsel gücünüzü keşfetmek ve hedeflerinize odaklanmak için harika bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve başarı şansınız da artabilir. Ancak, aşırıya kaçmamaya ve sabırlı olmaya dikkat etmelisiniz. İlişkilerinizde ise iletişimdeki anlaşmazlıkları hızlıca çözebilecek ve uyumlu bir şekilde ilerleyebileceksiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz.Unutmayın, burç yorumları genel bir bilgilendirme niteliğindedir ve kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Ne olursa olsun, sakin ve kararlı kalmanız size yardımcı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlayan bir Boğa burcuysan, sıcakkanlı halin dikkat çekebilir. Bu özelliğin girdiğin ortamlara kısa sürede adapte olmanı sağlıyor. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, arkadaşının sana farklı duygular beslediğini fark edebilirsin. Bu durum yeni bir birlikteliğin habercisi olabilir. Salonunda değişiklik yapmak istiyorsun.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda tavizin tavizi doğurması sizi rahatsız edebilir. Bunu daha önce yaşasanız da, bugün yüzleşme cesareti gösterebildiğinizi fark edebilirsiniz. Hayatınızdaki insanlara karşı -ister duygusal olsun, isterse sosyal- içinizden geçenleri uygun bir dille paylaşarak beklentiler ve yapılması gereken konusunu netleştirebilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni sorumluluklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi yoğun hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde sınırlarınızı korumakta zorlanabilirsiniz. Yeni başladığınız işler sizi strese sokabilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizinle iletişime girmek isteyen insanların arttığını ve özellikle mesleki çevrenizin genişlediğini görebilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski arkadaşlarının senin hakkında neler dediğini öğrenebilirsin. biraz duygusal bir gün geçirmen olası. Geçmişte kalan bazı meseleler tekrar gündeme gelebilir. Bu konularda büyük kararlar almaman en iyisi.

8 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, şimdi arkadaşlık ile özel hayatını dengelemede bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir ilişkinin derinliğine ilişkin belirsizlikle karşı karşıya olmanız mümkündür. Özellikle para meseleleri gibi sorunlu alanların büyümesine izin vermek yerine ilişkilerinizin bazı zorlu unsurlarıyla uğraşmak akıllıca olacaktır. Uzun vadeli bir hedef veya sosyal bir meseleyle ilgili hayal kırıklığı bunun bir parçası olabilir. Neyse ki bir şeyleri arkanızda bırakıp yeni ufuklara bakmak istiyorsunuz. Özellikle zihninizdeki veya tavrınızdaki kısıtlamalardan kurtulmaya yönelik güçlü bir istek, sizi sorumluluk almaya motive edebilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, olumsuz tepkilerinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Merkür’den aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilir, çevrenize güvenmelisiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sağlık, finans, özel hayat alanlarında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin şikayetlerini küçümsemeyin. Ani çıkışlarınız var. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmaya çalışın. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve işinizi değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir. Projeleri değerlendirirken daha ayrıntılı gözden geçirip hemen bir karar vermekten kaçının. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

8 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>