Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Seni Kıskananlar Olabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile keyifli bir vakit geçirebilirsin. Aranızdaki muhabbetin artışı ve birbirinize özen göstermeniz aşkınızda daha keyifli bir etki yaratabilir. Aşk hayatının renkleneceği bir gündesin.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Etrafındaki insanların düştüğü hataya düşmemek için bugün adımlarını dikkatli atman gerekebilir. Parasal konularda başarılar kadar başarısızlıklardan da ders çıkarmalısın. Bugün adımlarını dikkatle tartman gerekecek.

Bol bol su içmek ve yediklerine dikkat etmek enerjini yenilemeni sağlayabilir. Bugün vücuduna giren her şeye dikkat etmen gerekecek. Bol bol su tüketerek kendi enerjini yükseltmen olası. O yüzden sağlıklı tercihlerde bulunmaya dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş ve kariyer konularında güzel başarılar seni bekliyor olacak. Kendi isteklerine ve hedeflerine odaklanmak güzel başarıları kapına getirecek. Sevdiğin insanlarla bu konularda kutlama yapabilir ve tebrikleri kabul edebilirsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün enerjiniz ve motivasyonunuz oldukça yüksek olabilir. Sizi hedeflediğiniz noktalara taşıyacak işlere odaklanmanızda fayda var. İlişkilerinizde ise samimiyet ve dürüstlük önemli olacak. Partnerinizle sağlam bir iletişim kurmanız, ilişkinizi daha da güçlendirecektir.

11 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar ile baş etme yöntemin diğer insanlardan farklı olması yadırganabilir. Ancak bu yöntemlerinyerinde sorunları hızlıca çözmesi herkesin işine yarıyor. Arkadaş çevrende seni kıskanan birlerinin olduğunu hissedebilirsin. Akşama doğru bu düşüncenin yersiz olmadığını kanıtlar nitelikte bir olaya şahitlik edebilirsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı sakinlikle yürütmek isterken bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bunları bahane ederek sorumluluklarınızı aksatmak yerine çözüm odaklı hareket etmenizde fayda var. Üstleriniz ve paydaşlarınızla görüşmek, taleplerinizi dile getirmek herkes için iyi bir düzen kurulmasına yardımcı olabilir.

11 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

11 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir isteğinize karşı çözümün hareket etmekten geçtiği herhangi bir konuda başarılı olabilirsiniz. Pes etmek yerine kapsamlı planlama yapmalısınız.

11 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu kalmak için çaba harcaman gerekebilir. Hayatındaki gelişmelere karşı sürekli olumlu taraftan bakmak senin için iyi olacak zira. Kontrolü elinde tutmak da senin için önemli olabilir. Karamsar insanları etrafından uzaklaştırmak genel olarak sana iyi gelecek.

11 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınızla uyumlu bir şekilde bağlantı kurmak istiyorsunuz ancak bazı yanlış anlaşılmalar olabilir, özellikle de bir aile üyesiyle. Gerginliğin olduğu ancak kesin kaynağının tam olarak tespit edilmesinin zor olduğu bugünün ilerleyen saatlerinde bir güç veya kontrol oyunu vaat eden herhangi bir şeyden kaçının. Şu anda kazanan yok! İçinizden gelen bir his veya korku gibi bir şey sizi engelliyor olabilir. Ayrıca, yeni ve farklı bir şey yapmak istemek ile denenmiş ve doğru olana bağlı kalmayı tercih etmek arasında kalabilirsiniz. Sezginizin size söylediklerini dinlemek önemlidir. Bununla birlikte, korku ve içgüdü arasında bir ayrım yapılmalıdır ve müdahale ve dikkat dağıtma bunu yapmayı zorlaştırabilir.

11 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizdeki bazı sorunlar konusunda dostlarınızın fikirlerini almaya çalışın. Çevrenizde sevilen bir kişi olduğunuz için kolaylıkla destek sağlayabileceksiniz. Toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz.

11 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

11 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. Ev, aile, aşk, tatille ilgilenebilirsiniz. Güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

11 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

11 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 10" R
Ay
İkizler
05° 15' 11" R
Merkür
Başak
23° 28' 46" R
Venüs
Terazi
29° 37' 52" R
Mars
Yengeç
10° 25' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 43"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 56"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 09"
Lilith
Terazi
09° 27' 38"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>