Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ailesel Bağların Güçlü Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı sıkıntılar varsa bu sıkıntıları gidermek isteyebilirsiniz. Eğer aşk konularında şansın yaver gitmiyorsa bugünü kendine ayırmak ve kafanı dinlemek daha iyi bir tercih olabilir senin için.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Bugün sakin ve huzurlu bir gün geçirmek maddi konularda kafanın daha rahat etmesini sağlayabilir. Parasal konularda önemli kararlar almak için acele etmemen gerekecek. Daha keyif alacağın konulara odaklanmak daha iyi gelebilir sana.

Daha sağlıklı kararlar almak sağlığında güzel etkiler taşıyacak. Yediklerine dikkat etmek, daha aktif olmak ve enerjini yenileyeceğin ortamlarda bulunmak genel olarak sağlığında çok daha iyi bir etki oluşturabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok şeyi farklı bir gözle görebileceksin. Yaşadığın olaylardan ders çıkaracak ve yeni adımlar atmadan önce dikkatle düşüneceksin. Birçok konuyu yeniden değerlendirme şansı bulabilirsin bugün.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İnsanlarla olan ilişkinizde son iki haftadır daha mı talepkarsınız? Belirsiz, ilgisiz ve sürekliliği olmayan şeylerden çok yorulmuşsunuz. Artık hayatınızda kalıcı bir şeyler inşaa etmenin vakti geldi. Eğer sevgilinize düşündüğünüz şeyleri ifade ettiyseniz ve aranız bu sebepten açıksa, sonunda her şey bugün normale dönecek. Öpüşüp barışma zamanı!

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende gelişen olayları iyi gözlemleyip olumlu gelişmeleri kolaylıkla kavrayabildiğin bir gündesin. Geçmişe karşı sorumluluk ve suçluluk duygusu gütmüyorsun. Gelecekteki yaptığın planların kararlarını ailen ile birlikte almak isteyebilirsin.İlişkisi olan bir Boğa burcuysan ailene çok bağlı olman sorun yaratabilir. Maddi açıdan kendini güvende hissetmek istiyorsun.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çağrılarınıza yanıt bulamadığınızda sorunu kendinizde aramaktan vazgeçmelisiniz. Kendi kendinize bir misyon edinmek yerine bu misyonu kendinize çevirebilirsiniz. Bugün hem bedeniniz hem de ruhunuz için bir detoks uygulamanızda fayda var.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar ve arkadaşlar içinde paylaşabileceğiniz çok şey var. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz sanatsal çalışmalara da yer açabilirsiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı durumlar ilişkinizdeki problemlerin geri plana atılmasına böylelikle de aşk ve güzel konuların ön plana çıkmasına sebep olabilir.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler denemek için güzel bir gün olacak bugün. Yaratıcılığın sayesinde yeni fikirlerle uğraşmak daha kolay olabilir. Bu fikirlerle meşgul olmak olaylara farklı açılardan bakmanı da sağlayacak hatta. Zihnini özgür bırakmak seni daha iyi şeylere itebilir.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sabırlı ve kararlı doğanızla öne çıkıyorsunuz. Hedeflerinize odaklanmak için mükemmel bir gün olabilir. İş veya projelerinizde istikrarlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz ancak sabır gerektiren durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle sakin kalmak ve planlarınızı doğru bir şekilde yönlendirmek önemlidir. Aynı zamanda, maddi konularla ilgili olarak da dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve tasarruf etmek önemlidir. Finansal hedeflerinize ulaşmak için sağlam bir temel oluşturmanız gerekebilir. İlişkilerinizde, sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek ve onlara değer verdiğinizi göstermek için fırsatlar bulabilirsiniz. Paylaşımlarınızı arttırarak daha derin bir bağ oluşturabilirsiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işinizle ilgili bazı stratejik noktaları iyi belirliyor ve inatla bu konuları takip ediyorsunuz. Bu nedenle çevrenizde size karşı kıskançlık duyguları eksik olmuyor. Yeni konular gündeme gelecektir. Kararlı olun.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir bilgi öğrendiğinizde, yeni bir araştırma yaptığınızda fikrinizi değiştirmenizde bir yanlışlık yok. Aksine; öğrendikleriniz karşısında yeni aksiyonlar almamak sizi daha zor duruma düşürebilir. Bu yüzden değişim için kendinize şans verin.

8 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. .

8 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>